به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، کتاب راندن لنج در کویر با محوریت کنکاش در بحرانهای صنایع نفت و فولاد، مالیات و بانک توسط پرویز شهریاریراد نگاشته شده است و پنجشنبه (دوم اسفندماه) رونمایی شد.
در این مراسم خدمات و بحرانهای مدیریتی پرویز شهریاری راد با موضوعات «مدیریت بحران در زمان حمله عراق به پالایشگاه آبادان»، «چالش راه اندازی معادن سنگ آهن چادرملو و گل گهر، چغارت و سنگان»، «چالش راه اندازی بانک مشترک ایران و ونزوئلا»، «چالش اجرای طرح مالیات بر ارزش افزوده» مطرح شد و چهرههای شاخص این عرصه خاطرات خود را با وی مطرح کردند.
محمدتقی بانکی وزیر سابق برنامه و بودجه و وزیر سابق وزارت نیرو درباره کتابراندن لنج در کویر گفت: باید درباره نویسنده آن بگویم چقدر مدیر با دقت، پرتلاش و تصمیمات به موقع در کارنامه خود دارد. این کتاب حاصل زحمات انسانی است که به مملکت خود خدمت و در بحران ها خودش را ثابت کرده، زیرا خودش را باور داشته است.
مهدی کرباسیان قائم مقام سابق وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت سابق وزارت صمت در این مراسم نیز بیان کرد: دوستی ما قدمتی دیرینه دارد و به وزارت اقتصاد برمیگردد. این رابطه ادامهدار شد و نقطه اشتراک ما عشق به کشور است. پیادهسازی طرح مالیات ارزش افزوده کار بزرگی بود و آن را یکی از کارهای بنیانی و اساسی کشور میدانم. خواندن این تجربیات ارزشمند را به نسل جوانی که علاقمند به عرصه مدیریت هستند توصیه میکنم.
محمدرضا فقیری دانشگاه و معاون بانک پارسیان عنوان کرد: شهریاری همواره با صبوری و متانت خاصی با مسائل روبهرو بودند. شنونده فعال بسیار خوبی هستند و با بهترین راه حل ها مشکلات را حل کردند.
کتاب راندن لنج در کویر توسط نشر گویا به چاپ رسیده و خاطرات پرویز شهریاری راد از زمان جنگ در آبادان، فعالیت در شرکتهای ملی نفت و فولاد، سازمان صنایع ملی، تلاش برای ایجاد ستاد جنگ زدگان بوده است. شهریاری راد همچنین از خاطرات خود با شهید محمدجواد تندگویان در این کتاب گفته است.