شناسهٔ خبر: 71478384 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خشت‌گذاری ۸ مدرسه در ملارد با حضور وزیر آموزش وپرورش 

ملارد - ایرنا - همزمان با سفر رییس‌جمهور به ملارد، عملیات اجرایی و خشت‌گذاری هشت مدرسه در این شهرستان با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش وپرورش روز پنجشنبه آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، این مدارس به صورت مشارکتی با بخش خصوصی و خیرساز خواهد بود که در راستای تاکیدات رییس‌جمهور و نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی کشور عملیاتی می شود.

ارجمند ترقی نماینده خیران مدرسه ساز ملارد درباره یکی از این طرح ها که در منطقه مارلیک ساخته خواهد شد، گفت: در گام نخست ۲ هزار میلیارد ریال برای ساخت این مجموعه آموزشی درنظر گرفته شده که امروز کار احداث آن با حضور وزیر آموزش و پرورش آغاز شد.

مدیر آموزش و پرورش ملارد نیز در حاشیه این مراسم اظهار داشت: برای رسیدن به سرانه آموزشی سطح کشوری نیازمند ساخت ۷۶ مدرسه ۱۵ کلاسه در شهرستان ملارد هستیم.

سعید تیموری راد افزود: با همت خیرین و حمایت سازمان نوسازی با ساخت این مدارس در مجموع ۱۶۸ کلاس درس به فضاهای آموزشی شهرستان ملارد اضافه می شود.

شهرستان ملارد با ۷۹ هزار دانش آموز و بیش از چهار هزار فرهنگی در غرب استان تهران واقع است .