شناسهٔ خبر: 71477061 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

موانع پیش روی طرح های شیلاتی تسهیل می شود

خرم آباد - ایرنا - رییس سازمان شیلات کشور گفت: تسهیلگری رفع موانع و توسعه طرح های شیلاتی بر عهده این سازمان بوده و در این مسیر از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمزه رستم پور روز پنجشنبه در آیین بهره برداری مجتمع چم چیت دورود اظهار کرد: لرستان یکی از استان های پیشرو در صنعت آبزی پروری است و مجتمع هایی که در این استان در دست انجام و یا در مرحله بهره برداری است، ظرفیت کم نظیری برای منطقه است.

وی افزود: تسهیلگری رفع موانع و توسعه طرح های شیلاتی برعهده این سازمان بوده و در این مسیر از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد.

رییس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه یکی از پتانسیل های لرستان نیروی کار جوان است، تاکید کرد: از هرگونه طرح آبزی پروری در این استان و منطقه در راستای افزایش تولید و رونق اشتغال استقبال می شود.

بومی سازی علم شیلات در لرستان

مدیرکل شیلات لرستان نیز با بیان اینکه این استان علم شیلات را بومی سازی کرده است، یادآور شد: در لرستان ظرفیت تولید تمامی آبزیان سردآبی و گرمابی وجود دارد.

کیارش بیرانوند با اشاره به تولید یک تن خاویار در سال جاری عنوان کرد: این مهم دلیلی بر ظرفیت های استان است و انتظار می رود، شرایطی فراهم شود تا لرستان تامین کننده و پایلوت تولید تخم چشم زده شود، چون این استان مراکز تکتیر کم نظیری دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در لرستان در این بخش در حال فعالیت هستند، عنوان کرد: هفت طرح شیلاتی دیگر نیز در لرستان دست انجام است، همچنین در کوهدشت، رومشکان و پلدختر نیز طرح های شیلاتی دیگری در حال ساخت است که نشان دهنده انقلاب بزرگی در زمینه تولید آبزیان استان می باشد.

مدیرکل شیلات لرستان بیان کرد: متعهد هستیم کسانی از اهالی که به دنبال ایجاد طرح های آبزی پروری هستند و توان آن را هم دارند، مورد حمایت قرار گیرند و زیرساخت ها و تسهیلات لازم برای آنها تامین شود تا گام بزرگی در راستای اشتغال اهالی منطقه برداشته شود.

جلوگیری از خام فروشی محصولات

امام جمعه دورود نیز با قدردانی از مسوولان استان برای ساخت مجتمع چم چیت افزود: اهالی این منطقه باید بیشترین منطقه را از ایجاد این طرح ها ببرند.

حجت الاسلام قائدرحمت افزود: این طرح باید امنیت فرهنگی داشته باشد تا امکان توسعه آن فراهم و در این راستا انتظار می رود جوانان منطقه در اشتغال این مجتمع بکارگیری شوند.

وی با تاکید بر اینکه پروژه ها باید به خودکفایی برسند و از خام فروشی تولیدات پرهیز شود، عنوان کرد: سنگ دورود و ازنا بهترین سنگ کشور است اما به بهایی ناچیز خام فروشی می شود.

حجت الاسلام قائدرحمت بیان کرد: انتظار می رود ماهیان تولیدی این مجتمع هم با احداث کارخانه فرآوری خام فروشی نشوند تا نفع آن به مردم و اهالی برسد.

در حال حاضر، ظرفیت تولید ماهیان سردآبی در استان لرستان ۴۲ هزار تن است که برنامه‌ریزی شده این رقم به ۵۰ هزار تن افزایش پیدا کند.