شناسهٔ خبر: 71476330 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

یک هزار میلیارد ریال طرح ارتباطی در قزوین به بهره‌برداری رسید

وزیر ارتباطات به نمایندگی از دولت چهاردهم، در سفری یک روزه به قزوین، طرح‌های عمرانی و ارتباطی این استان را با اعتبار یک هزار میلیارد ریال افتتاح کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید ستار هاشمی روز پنجشنبه در سفر یک روزه خود به قزوین به عنوان نماینده عالی دولت و به منظور افتتاح پروژه‌های کلان عمرانی و نیز طرح‌های ارتباطی و زیرساختی از مجموعه سعدالسلطنه قزوین بازدید کرد.

وی همچنین در ادامه سفر خود به استان، از مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز بازدید به عمل آورد.

وزیر ارتباطات همچنین با حضور در استانداری قزوین در نشستی از طریق ویدئو کنفرانس، شبکه ارتباطی روستاهای سعیدآباد شهرستان آوج و جیرنده در بخش رودبار الموت شرقی را به نمایندگی از سایر روستاهایی که در ایام دهه مبارک فجر به ارتباطات پایدار و پرسرعت متصل شده‌ بودند را افتتاح کرد.

طرح های یاد شده شامل، ایجاد پوشش شبکه تلفن همراه فاقد ارتباط در ۶ روستای جیرنده، سراج کلایه، حسنخانی، عمقبن، ییلاق گلی، جار و سعیدآباد، ارتقا پنج سایت همراه اول به نسل سه و چهار در پنج روستای استان، به روز رسانی و ارتقا تجهیزات مخابراتی، توسعه خدمات بانکی، توسعه خدمات بانکی در شهر نرجه و راه اندازی چهار دفتر پیشخوان دولت در شهرهای قزوین، محمدیه و آبیک بود.

برای بهره برداری از طرح های یاد شده یک هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه برنامه‌های سفر خود به قزوین ضمن حضور در شرکت نخ تایر رازی تاکستان، پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان و همچنین یک پروژه مرتبط با حوزه صنعت خودرو را افتتاح می‌کند.