شناسهٔ خبر: 71474442 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

قاضی شهریاری:

متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران تحت معاینات روانپزشکی قرار گرفتند + فیلم

تهران بزرگ - ایرنا - سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در خصوص ۲ فرد دستگیر شده متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران تاکید کرد: هر ۲ متهم سابقه سرقت داشته و تحت معاینات و اقدامات روانپزشکی نیز قرار گرفتند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار ایرنا، قاضی محمد شهریاری روز پنجشنبه در حاشیه بازسازی صحنه جرم با حضور متهمان پرونده گفت: با توجه به اینکه امیرمحمد خالقی بر اثر ضربات چاقو به قتل رسید تیم‌های پلیسی و قضایی از همان اول تشکیل شد و همکاری خوبی در این زمینه شکل گرفت و با تلاش شبانه روزی این ۲ نفر شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: یکی راکب بود و یکی ترک نشین موتور بود که ترک نشین ضربه چاقو را به مقتول زده است و هر ۲ متهم هم تفهیم اتهام شده‌اند.
 

به گفته قاضی شهریاری، همچنین اقدامات پزشک قانونی برای مقتول و روانپزشکی برای متهمان انجام شده است.

وی یادآور شد: پرونده با دقت و سرعت در حال رسیدگی است و با قرار لازم به دادگاه ارسال می‌شود.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت: اینکه متهمان صحبت می‌کنند که سابقه دار هستند باید در این زمینه بیشتر تحقیق کرده و شکات را شناسایی کنیم البته سرقت آنها برای دو سه ماه اخیر بوده است.

به گزارش ایرنا، امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب، ۲۴ بهمن‌ماه در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه، توسط دو سارق موتورسیکلت‌سوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفت و متاسفانه پس از انتقال به بیمارستان شریعتی توسط نیروهای اورژانس، صبح پنجشنبه ۲۵ بهمن بدلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.

وزارت علوم، دانشگاه تهران و دانشکدگان مدیریت این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌های جداگانه، ضمن ابراز تاسف و تاثر عمیق از وقوع این حادثه ناگوار، خواستار رسیدگی جدی و فوری به موضوع، دستگیری و برخورد با عاملان قتل این دانشجو شدند.

پس از این اتفاقات بود که با دستور مستقیم فرمانده فراجا، عوامل پلیس پایتخت کار دستگیری این افراد شرور را با 10 تیم تخصصی پیش گرفتند.

سردار عباسعلی محمدیان رییس پلیس تهران بزرگ روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن خبر از دستگیری این متهمان داده و گفته بود: متهمان در یک اقدام فنی دستگیر و در تحقیقات اولیه به سرقت و قتل امیرمحمد خالقی اعتراف کردند.