سید محمد پاکمهر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: لایحه حل مشکلات بهکده رضوی در کمیسیون کشاورزی مجلس شوراس اسلامی بررسی شده و باید در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه مشکلات مربوط به نگهداری و پرورش دام سبک و سنگین این شرکت سهامی زراعی در حال بررسی است افزود: مردم بهکده نیاز به سرمایه و تسهیلات دارند تا سرمایه های خفته در این منطقه بارور شود.
نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برطرف کردن مشکلات بهکده رضوی، نقش مهمی در توسعه استان خواهد داشت البته در جریان مشکلات در این شرکت سهامی زراعی هستم و حق مردم بیش از این است.
وی خاطرنشان کرد: پنج همت برای احیای قنوات و جاده بین مزارع در مجلس تصویب شده است که این اعتبارات می تواند کمک کار رونق کشاورزی در این منطقه باشد.
پاکمهر گفت: صدور سند و تقسیم زمین های مردم منطقه بهکده رضوی مورد بررسی قرار می گیرد همچنین سهم مردم و سهم دولت از بهکده رضوی باید مشخص شود.
وی افزود: رایزنی های لازم برای سرمایه گذاری هواپیمایی ماهان در بهکده رضوی انجام شده است و امیدواریم بتوانیم این مرکز کشاورزی و اقتصادی را احیا کنیم.
مجتمع بهکده رضوی در ۱۳۰ کیلومتری شمال غربی بجنورد مرکز استان خراسان شمالی قرار دارد و سنگ بنای این مجتمع، متشکل از روستاهای بهکده، دامدامی، دشت گرگان و سوقه، در سال ۱۳۴۲ برای تجمیع جذامیان شفایافته ایران با همکاری مستشاران آلمانی و فرانسوی گذاشته شد.
این مجموع دارای ۶۲ هزار هکتار زمین کشاورزی و دامی و زیرساخت های بیمارستانی و مسکونی و اداری دارد که تاکنون در سال ۸۸ با کناره گیری کمیته امداد از اداره مدیریتی آن به دلیل مشخص نبودن مالکیت، با تصویب هیات وزیران وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دادگستری مسوول ساماندهی به مدیریت این بخش شدند که با تشکیل شرکت سهامی زراعی به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد و با گذشت حدود ۱۰ سال از این واگذار همچنان سند قطعی برای این شرکت صادر نشد و عدم صدور سند باعث شد تا اداره این مجموعه با مشکل مواجه شود.