شناسهٔ خبر: 71473319 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس: اشراف مدیران به برنامه هفتم توسعه در حل مشکلات موثر است

اراک - ایرنا - نماینده مردم فراهان، آشتیان و تفرش در مجلس شورای اسلامی گفت: اشراف مدیران به برنامه هفتم توسعه در حل بسیاری از مشکلات موثر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، ولی‌الله بیاتی روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی در اراک، افزود: دفترچه برنامه هفتم توسعه را باید همه مدیران به همراه داشته باشند و حتی یک برنامه نظارتی در خصوص میزان مطالعه مدیران از این برنامه صورت گیرد.

وی بیان کرد: مدیران باید به نحوی این برنامه را مطالعه کنند که وظایف خود را در اجرای بخش‌های مختلف بدانند.

نماینده مردم فراهان، آشتیان و تفرش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اشراف مدیران به وضعیت بودجه، فواصل و جداول آن نیز از دیگر ضروریات است.

بیاتی اظهار کرد: استان مرکزی ظرفیت زیادی در راستای تحقق برنانه هفتم دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی گفت: دولت در شرایط بسیار سختی قرار دارد و نیاز است سرمایه‌گذاری‌های جدی در بخش خصوصی صورت گیرد اما به این مهم در استان مرکزی خیلی پرداخته نشده است.

نماینده مردم فراهان، آشتیان و تفرش در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مشکل قطعی برق و انرژی هم مانعی برای حضور سرمایه‌گذاران می‌شود و نیاز است امتیازات ویژه به فعالان این بخش داده شود.

بیاتی گفت: باید یک ستاد قوی جذب سرمایه‌گذاری مانند قرارگاه دوران جنگ تحمیلی در استان مرکزی تشکیل شود، زیرا هم‌اکنون نیز شرایطی مانند جنگ حاکم است.

وی اظهار کرد: حوزه انتخابیه فراهان، آشتیان و تفرش یکی از مناطق خوب برای مقصد گردشگری در استان مرکزی است اما خیلی به این مهم پرداخته نشده است.

نماینده مردم فراهان، آشتیان و تفرش در مجلس شورای اسلامی افزود: نیاز است یک برنامه‌ریزی جدی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی هم در استان مرکزی تدوین شود.

بیاتی اظهار کرد: برای ایجاد هر شهرک صنوفی باید صفر تا ۱۰۰ آن دیده شود که در روند اجرای کار به مشکل نخورد و تبدیل به یک معضل نشود.

انتقال صنوف مزاحم از داخل شهر اراک یک ضرورت است

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: انتقال صنوف مزاحم از داخل شهر اراک هم به دلیل کاهش آلایندگی و هم کمک به زیبا سازی شهری، یک ضرورت است.

سیدمحمد جمالیان افزود: فعالیت صنوف مزاحم موجب اذیت و گله‌مندی مردم در شهر اراک است و همچنین فعالیت این صنوف در خارج از شهر برای فعالان این مشاغل به مراتب راحتتر از داخل شهر است.

اولویت در برنامه‌ریزی‌ها ملاک قرار گیرد

نماینده مردم ساوه و زرندیه نیز در این نشست گفت: اولویت‌بندی در برنامه‌ریزی‌ها خیلی مهم است و باید ملاک تصمیم‌گیری‌ها باشد.

حجت‌الاسلام محمد سبزی افزود: امروز صنایع و کشاورزان استان مرکزی از قطعی برق گله‌مند هستند.

وی بیان کرد: بسیاری از کشاورزان منطقه ساوه و زرندیه آمادگی برای نصب پنل‌های خورشیدی دارند اما وقتی به بانک‌ها مراجعه می‌کنند، تسهیلاتی وجود ندارد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه ادامه داد: کشاورزان در زمینه تهیه کودهای شیمایی نیز با مشکلات جدی همراه هستند که باید تدابیر لازم اندیشیده شود.

دوندگی برای تخصیص اعتبارات کار مدیران دستگاه‌های اجرایی است

نماینده مردم خمین در ادامه این نشست گفت: در حوزه اجرایی و ملی مدیران باید با جدیت پای کار باشند، قصور برخی مدیران است که باعث ایجاد مشکلات می‌شود.

محمد بیات افزود: در کمیته برنامه‌ریزی، برخی تخصیص‌ها صفر است که این امر زیبنده نیست و می‌طلبد مدیران با جدیت ویژه در تخصیص اعتبارات بکوشند.

وی تاکید کرد: نباید عرصه را به صنعتگران تَنگ کرد، و باید حمایت ویژه از تولیدگران و صنعتگران به کار گرفته شود.

نماینده مردم خمین ادامه داد: قطعی برق در راستای ناترازی انرزی باید به عدالت باشد نباید در ابتدا مناطق محروم با این معضل همراه شوند.

بیات گفت: بسیاری از استان‌های کشور در خصوص رفع مشکلات مربوط به تنش آبی اعتبارات خوبی جذب کرده‌اند و نیاز است استان مرکزی هم در این مسیر تلاش کند.

وی با بیان اینکه، شهر امام راحل باید خاص و در شان زادگاه ایشان دیده شود، عنوان کرد: راه‌های ارتباطی شهرستان خمین پس از ۱۸ سال وضعیت مناسبی ندارد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و این استان هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.