به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، فرماندار نیشابور در حاشیه این همایش ملی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: همایش ملی پدافند شیمیایی با رویکرد حمل و نقل مواد شیمایی خطرناک و آمادگی برای مواجهه با خطرات ناشی از این مواد و به مناسبت حادثه انفجار قطار در ایستگاه نیشابور در تاریخ ۲۹ بهمن سال ۱۳۸۲ در این شهر برگزار می شود.
مهدی دونده افزود: امسال چهار مقاله در این همایش ملی ارائه و ۲ کارگاه تخصصی و علمی با موضوع پدافند حمل و نقل مواد شیمیایی نیز در قالب همایش برگزار می شود.
وی ادامه داد: شهرداری نیشابور در قالب شورای پدافند غیرعامل شهرستان نیشابور برگزار کننده این همایش است و مقرر شد سال آینده این همایش به صورت کنفرانس علمی همراه با اخذ مقاله و داوری مقالات برگزار شود.
فرماندار نیشابور گفت: کارشناسان مرتبط با پدافند شیمیایی اداره ها و نهادها، مدیران اداره های شهرستان، آتش نشانان، نیروهای هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی و اقشاری از فرهنگیان، صنعتگران، دانشجویان و دانش آموزان در این همایش حضور دارند.
به گزارش ایرنا، ۲۹ بهمن سال ۱۳۸۲ در حادثه انفجار یک دستگاه قطار باری در ایستگاه خیام نیشابور بیش از ۳۵۰ نفر کشته و بیش از ۴۰۰ نفر زخمی شدند.
در این حادثه مدیر کل راه آهن خراسان، فرماندار و برخی مسوولان اجرایی شهرستان نیشابور به همراه ۲۱ آتش نشان از شهرهای نیشابور، مشهد، درود، قدمگاه و مجتمع فولاد خراسان و همچنین «کاظم اخباری» خبرنگار محلی خبرگزاری جمهوری اسلامی جان خود را از دست دادند.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن، هم اکنون شهرستان نیشابور با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد. این شهرستان متشکل از سه شهر نیشابور، «چکنه» و «بار» و ۲۱۰ روستای دارای ۲۰ خانوار جمعیت است.