شناسهٔ خبر: 71471408 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

هنرمند قمی صاحب کسب رتبه برتر جشنواره «ره‌آورد سرزمین نور» شد

علی‌اصغر کرمانی هنرمند و فعال رسانهٔ قمی، رتبهٔ برتر و تندیس افتخار بیستمین جشنواره ملی «ره‌آورد سرزمین نور» در بخش مستند را از آن خود کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بیستمین جشنواره ملی «ره آورد سرزمین نور» صبح چهارشنبه یکم اسفندماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های اردوگاه شهید باکری خرمشهر برگزار شد.

در این جشنواره ۱۲ نفر برگزیدگان از سراسر ایران در دو بخش حرفه‌ای و مردمی مورد تقدیر قرار گرفتند.

بخش حرفه‌ای شامل عکس، داستان، مستند، فیلم کوتاه، نماهنگ، گزارش‌خبری تصویری، نقاشی و موشن گرافی و در بخش مردمی شامل خاطره، دلنوشته و متن ادبی، عکس تلفن همراه و نقاشی بود، که علی اصغر کرمانی فعال رسانه‌ی و هنرمند قمی در بخش مستند حرفه‌ی رتبه‌ی برتر و تندیس افتخار را از آن خود کرد.

مهدی خداداد دبیر بیستمین جشنواره ملی «ره آورد سرزمین نور» در حاشیه این جشنواره با اشاره به اینکه هر ساله در عملیات بزرگ فرهنگی راهیان نور شاهد حضور پرشور و جمعیت میلیونی از نوجوان، جوان و آحاد مختلف مردم در قالب کاروان‌های راهیان نور و سفر‌های خانوادگی هستیم، گفت: در راهیان نور عقل و احساس به جوشش در می‌آید تا به آنی می‌رسد که زان پس گوهر ناب هنر می‌روید و عده‌ای برآنند تا این جوهر را به تحریر در آورند تا نگاره ایثار باشند و در این میان، جشنواره ملی «ره آورد سرزمین نور» بستری است برای جمع آوری آثار هنری، معرفی استعداد‌های نو و آثار برتر به جامعه که بحمدالله مورد استقبال زائران راهیان نور قرار گرفته است.

دبیر بیستمین جشنواره ملی «ره آورد سرزمین نور» با اشاره به جزئیات این جشنواره مردمی تصریح کرد: این جشنواره با بیش از ۲۵ سال فعالیت و برگزاری ۲۰ دوره از جمله جشنواره‌های هنری با سابقه طولانی است که هنرمندان زیادی را به جامعه معرفی کرده است.

خداداد جشنواره ملی «ره آورد سرزمین نور» را بزرگترین جشنواره مردمی در کشورمان توصیف کرد و افزود: از جهت شرکت بالای حجم آثار مردمی می‌توان این جشنواره را بزگترین جشنواره مردمی کشور خواند چرا که سالانه آحاد مختلف مردم از نوجوان تا کهنسال در آن شرکت می‌کنند.

وی اضافه کرد: از نقاط برجسته این جشنواره می‌توان به برگزاری ۳۲ جشنواره استانی اشاره کرد که بعد از برگزاری آثار برتر به دبیرخانه جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور ارسال می‌گردد و بیستمین دوره این جشنواره با دو موضوع اصلی کار خود را آغاز کرد که شامل راهیان نور و روایت پیشرفت است.

خداداد با تشریح جزئیات این جشنواره مردمی گفت: در موضوع اول شورای سیاستگذاری این جشنواره با نگاه ویژه به اردو‌های راهیان نور به عنوان بزرگترین عملیات فرهنگی کشور و فرآیند‌های مختلف این اردو‌ها که از جنبه‌های مختلف قابل دیدن است، متمرکز گردید که لازم است کار هنری بیشتری در این خصوص انجام گردد تا لایه‌های کمتر دیده شده این اردو‌ها نمایان شود.

دبیر بیستمین جشنواره ملی ره‌آورد سرزمین نور تاکید کرد: در بخش دوم جشنواره با توجه به اردو‌های پیشرفت که چند سالی است جهت معرفی دست آورد‌های مختلف کشور به مخاطبان جوان و نوجوان و نخبگان برگزار می‌گردد و لزوم معرفی این دستاورد‌ها به آحاد مختلف مردم راهی به جز استفاده از ابزار‌های هنری وجود نداشت و جشنواره ملی ره آورد سرزمین نور بستری برای تولید آثار هنری و ادبی در این خصوص نیز است.

وی ادامه داد: بیستمین دوره جشنواره ملی «ره آورد سرزمین نور» در دو بخش فعالیت می‌کند که بخش حرفه‌ای شامل عکس، داستان، مستند، فیلم کوتاه، نماهنگ، گزارش خبری تصویری، نقاشی و موشن گرافی و در بخش مردمی شامل خاطره، دلنوشته و متن ادبی، عکس تلفن همراه و نقاشی است.

خداداد در پایان خاطرنشان کرد: در بیستمین دوره جشنواره بیش از ۴۳ هزار اثر به دبیرخانه‌های استانی و ملی رسیده که در جشنواره‌های استانی قریب به ۲۸۰ نفر مورد تقدیر قرارگرفته‌اند و در آئین اختتامیه جشنواره ملی ره‌آورد سرزمین نور نیز از ۱۲ نفر در این ویژه برنامه تقدیر شد.