شناسهٔ خبر: 71469527 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

اخراج هزاران محیط بان جنگل‌های ملی آمریکا توسط ترامپ

یکی از بزرگترین تظاهرات نیروهای بخش عمومی آمریکا روز سه شنبه این هفته در پارک ملی راکی مانتِین شهر کلرادو با حضور هزاران محیط بان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از کاناداپست، در هفته اخیر هزاران جنگل‌بان و محیط‌بان آمریکایی علیه سیاست بیکارسازی دولت دونالند ترامپ تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

با دستور ترامپ در مرحله اول تعدیل نیروی محیط‌بانان آمریکایی، بیش از ۱۰۰۰ نفر از این کارکنان اخراج شدند. این درحالی است که گمانه زنی می‌شود تعداد این نیروهای اخراجی به ۳ هزار نفر برسد. 

این اعتراضات در حالی صورت می‌گیرد که وزارت کارآمدی دولت ترامپ، برای حذف ده‌ها هزار فرصت شغلی کارکنان بخش عمومی و فدرال تلاش می‌کند؛ تلاشی که با شکایات کارکنان به دیوان عالی آمریکا نیز مواجه شده است. در مرحله اول تمامی کارکنان غیررسمی و قرارداد موقت قرار است طبق برنامه اخراج شوند. 

این اخراج‌ها البته به‌طور عمومی اعلام نشد اما توسط سناتورهای دموکرات و اعضای مجلس نمایندگان آمریکا، تلاش سازمان یافته دولت برای این اقدام تأیید شد. به این ترتیب ۶۳ پارک ملی بزرگ آمریکا بدون محیط‌بان و جنگل‌بانانش رها خواهند شد. 

یکی از بزرگترین تظاهرات روز سه شنبه این هفته در پارک ملی راکی ​​مانتِین شهر کلرادو با حضور هزاران محیط بان برگزار شد. 

استوری آدامز ۱۱ساله که در تظاهرات اعتراضی با مادرش که محیط بان است، حضور یافته، اظهار کرد: اگر کارمندان پارک‌های ملی را اخراج کنیم، جنگلی وجود نخواهد داشت. اگر کار مادرم تحت تاثیر قرار بگیرد یا او اخراج شود، من و مادرم خانه رهنی خود را از دست می‌دهیم و من از تحصیل عقب خواهم ماند.

پارک‌های ملی آمریکا یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های توریستی و گردشگری این کشور محسوب می‌شود که برای جلوگیری از ورود شکارچیان، قطع درختان و حفظ آبخیزداری و جلوگیری از آتش‌سوزی جنگل‌ها، وجود محیط‌بانان و جنگل‌بانان ضروری است. 

تعداد دیگری از کارکنان محیط بان و جنگل‌بان آمریکایی نیز این هفته در پارک ملی یوسمیتی کالیفرنیا جمع شدند. 

آندریا چرنی، کارمند اداره جنگل‌بانی سان فرانسیسکو گفت: بدون ما، پارک‌های ملی بزرگی بسته خواهند شد. فیلترسازی آب مناطق حفاظت شده از بین می‌رود و فاضلاب‌ها ممکن است وارد رودخانه‌ها شوند. در صورت آتش‌سوزی، شعله‌ها به جنگل‌های تاریخی تسری پیدا می‌کند و بسیاری از گونه‌های در معرض انقراض محافظت نخواهند شد. هرکس تصمیم اخراج ما را گرفته علاوه بر محیط زیست، دلش به حال مردم هم نسوخته زیرا بسیاری از طبیعت‌گردان و کوهنوردان نیاز به امدادگر دارند و اولین گروهی که امدادگران را خبر می‌کند، ما محیط‌بانان و جنگل‌بانان هستیم. به این ترتیب حتی اگر مشکلی برای کسی پیش بیاید، دیگر کسی به دنبال شخص آسیب دیده و گرفتار نخواهد آمد!

همه این‌ها درحالی است که هنوز دولت ترامپ به طور علنی در مورد اخراج‌های گسترده و علت آن اظهار نظر نکرده است. دونالد ترامپ از ابتدای پیروزی خود، به بهانه کسری بودجه آمریکا، کارزار حذف بسیاری از بودجه‌های دولتی و نیروهای بخش عمومی را راه اندازی کرده که اعتراضات گسترده‌ای را نیز به همراه داشته است.

انتهای پیام/