شناسهٔ خبر: 71467432 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

نماینده دشتی و تنگستان در مجلس:

مقصران حذف تصاویر شهدا باید تاوان دهند مقصران حذف تصاویر شهدا باید تاوان دهند

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حذف تصاویر شهید جمهور و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، در سفر اخیر مسعود پزشکیان به بوشهر، گفت: باید مشخص شود که مقصران این امر چه کسانی هستند و با آن‌ها برخورد شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش راه دانا؛ غلامحسین زارعی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سپاس خبر» در واکنش به حذف تصاویر شهید جمهور حجت‌الاسلام والمسلمین شهید ابراهیم رئیسی و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، در سفر اخیر مسعود پزشکیان به استان بوشهر اظهار کرد: به‌حتم ما این‌گونه رفتارها را قبول نداریم.

 

وی گفت: حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و خون شهدا از اوجب واجبات است که بر هر مسئولی با هر گرایشی حفظ ارزش‌های انقلاب واجب است.

 

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قطعاً این امر باید پیگیری و علت آن معین شود، افزود: ما هم صحبت و پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم و باید مشخص شود که مقصران این امر چه کسانی هستند و با آن‌ها برخورد شود.

 

خاطرنشان می‌شود در روز‌های گذشته تصاویری از حذف تمثال شهید سلیمانی و شهید رئیسی از شهدای شاخص و ملی کشور در جریان سفر اخیر رئیس جمهور به بوشهر در فضای مجازی منتشر شد که این اقدام موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی شد.

 

فرزندان شهدای استان بوشهر نیز طی بیانیه‌ای حذف تصویر شهید رئیسی و شهید سلیمانی در سفر ریاست جمهوری به بوشهر را محکوم کردند.

 

جعفر پورکبگانی، نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی نیز روز گذشته در توئیتی نوشت: «امروز در حاشیه جلسه غیرعلنی مجلس، به‌همراه برادر عزیزم دکتر ابراهیم رضایی، در مورد چرایی حذف تصاویر شهیدان سلیمانی و رئیسی در بوشهر با رئیس محترم جمهور کردیم. ایشان گفت: بی‌خود کرده‌اند، غلط کرده‌اند؛ برخورد خواهم کرد.»