شناسهٔ خبر: 71467228 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان خبر داد

آغاز پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی در لرستان از اول اسفند

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی از طریق سامانه‌های اینترنتی و مراجعه حضوری از یکم اسفند آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

عارف امرایی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در لرستان اظهار کرد: پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی از طریق سامانه‌های اینترنتی و مراجعه حضوری از یکم اسفند آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ از بیست و پنج اسفند تا پانزده فروردین افزود: فروش بلیت‌های نوروزی اتوبوس به‌صورت هم‌زمان از طریق اینترنت و به‌صورت حضوری در دفاتر فروش بلیت، دفاتر شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری مستقر در پایانه‌های عمومی و اختصاصی استان انجام خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گفت: با فعال‌سازی سامانه رزرواسیون در کنار سامانه‌های فروش اینترنتی، در صورت افزایش تقاضا و تکمیل ظرفیت سفرها، مسافران می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند و به‌محض ایجاد ظرفیت جدید یا راه‌اندازی سرویس‌های فوق‌العاده، اطلاع‌رسانی لازم به آنان انجام خواهد شد.

امرایی گفت: تلاش می‌شود با بهره‌گیری از ۷۶ شرکت و مؤسسه حمل‌ونقل مسافری، ۹۴۱ دستگاه ناوگان مسافری شامل اتوبوس، مینی‌بوس و سواری کرایه، و ۲۰ پایانه عمومی و اختصاصی، خدمات مطلوبی به مسافران نوروزی ارائه شود.