به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اختتامیه رویداد استارت آپ ملی تابش مهارت، ایدههای فناورانه، شهر هوشمند موسوم به تاش با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان سمنان در حوزه فناوری و معرفی ایدههای برتر به میزبانی سالن فرهنگسرای کومش سمنان به کار خود پایان داد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان: رویداد استارت آپ تاش فرصت انتقال تجربه خبرگان و کارآفرینان برای قشر جوان و مبتکر است.
علیرضا عزالدین در آیین اختتامیه رویداد استارت آپ ملی تاش افزود: امیدوارم این رویداد توانسته باشد فرصتی برای ایجاد انتقال تجربه خبرگان و کارآفرینان برای قشر جوان و مبتکر و سبب ایجاد انگیزه و آشنایی دانشجویان و مدعوین با کارآفرینی و توسعه محصولات دیجیتال در شهر هوشمند را فراهم آورد.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت استان سمنان با برگزاری این رویداد تأثیر مثبت و گامی در جهت هوشمند سازی شهر برداشت.
عزالدین گفت: با برگزاری این رویداد میتوان از هوش مصنوعی در بهبود مدیریت شهری و اقتصادی و جنبههایی همچون انرژی و صنعت در راستای ارائه خدمات بهتر به شهروندان استفاده کرد.
دبیر رویداد استارت آپ ملی تاش ضمن تقدیر و تشکر از حامیان این استارت آپ گفت: میلاد سی سی با ایده ویلکا : سامانه هوشمند سلامتمحور برای تندرستی ویلچر سواران با رویکرد به بازی و ورزش بهصورت همزمان» نفر اول ، ساناز علمداری با ایده طراحی و ساخت پوششهای بستهبندی زیستپایه با خواص ضدمیکروبی برای افزایش طول عمر مواد غذایی نفر دوم و پدرام رادفر و مریم نصرآبادی با ایده طراحی سنسور تشخیص ارتفاع حد مجاز در خودروهای سنگین رتبه سوم این رویداد را به خود اختصاص دادند.
وی همچنین افزود: نفرات ذیل عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند: ۱- مهراب داوودی ثانی، سید علی کاظمی، محمدطاها رحیمی با ایده بازوی رباتیک صنعتی با محیط ایزوله ۲- اصغر چیتگران، علی چیتگران، سید مجید مصطفیزاده با ایده سیستم هوشمند توقف ایمن آسانسور پیش از قطع برق ۳- سپیده جعفری با ایده زرنگلوم بازیوارسازی محتوای کتب درسی ۴- نجمه زارع با ایده طراحی سامانهای هوشمند جهت رشد و ارتقاء سطح دانش کارمندان و ایجاد انگیزه در انجام فعالیتهای مرتبط عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.
شایانذکر است به تیم اول ۲۰۰ میلیون ریال، تیم دوم ۱۵۰ میلیون ریال و تیم سوم ۱۰۰ میلیون ریال جایزه به همراه حمایت از ایده برتر جهت تجاریسازی و تولید محصول تا سقف ۲ میلیارد ریال تعلق گرفت.
شایانذکر است دانشگاه ملی مهارت استان سمنان بهعنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در حال حاضر با داشتن بیش از ۳ هزار دانشجو و ۴ دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان باهدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصتهای جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزههای مهارتی و فنّاوری و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و مأموریت خود را دنبال میکند.