شناسهٔ خبر: 71466686 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تنها ۱۱ درصد ثروت تولیدی خوزستان در استان هزینه می‌شود

اهواز- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: تنها ۱۱ درصد ثروت تولیدی خوزستان درون استان هزینه می‌شود و از رئیس جمهور درخواست شده است تا به این موضوع رسیدگی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد راضی جلالی چهارشنبه در نشست با جمعی از صنعتگران خوزستان با حضور معاون وزیر صمت در محل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بیان کرد: بر اساس پایش‌های انجام شده در استان‌های دیگر، ۵۴ درصد ثروت تولیدی درون همان استان هزینه و سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی گفت: خوزستان یکی از استان‌های تأمین‌کننده محصولات کشاورزی و تولیدی کشور است، اما متناسب با این تولید و جایگاه، گردش مالی شرکت‌های بزرگ در استان انجام نمی‌شود.

راضی جلالی خاطرنشان کرد: یک‌هزار و ۲۸۸ حساب از شرکت‌های پتروشیمی در خارج از استان قرار دارد؛ این موضوع بسیار مهم، به رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا برگشت حساب‌های شرکت‌های فعال خوزستان به درون استان منتقل شود.

برق چالش عمده تولیدکنندگان

در ادامه این نشست، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان افزود: چالش عمده تولیدکنندگان در حوزه برق است. میزان تولید برق استان ۶ هزار و ۳۰۰ مگاوات است و میزان مصرف شهرک‌های صنعتی خوزستان ۱۵۰ مگاوات است، سهم کمی از تولید برق خوزستان به شهرک‌های صنعتی اختصاص دارد و نباید با قطعی برق در این بخش روبرو باشند.

حمیدرضا فلاح افزود: اینکه وزارت نیرو تأمین نیروی برق مورد نیاز واحدهای تولیدی را بر عهده نمی‌گیرد، قابل قبول نیست.