مصطفی طرزی افزود: تهدید را برای خود متصور و محتمل بدانیم . تصور نکنیم اتفاقاتی که قرار است رقم بخورد فقط برای حوزههای دیگر بوده و متوجه مجموعه ما نمیشود. باید با اقدامات پیشگیرانه خود را مصون سازیم.
وی ادامه داد: همانطور که در زندگی روزمره نسبت به دارایی خود حداکثر نکات ایمنی را رعایت میکنیم باید در زندگی اداری و محیط کاری نیز به همین اندازه در راستای صیانت از اهداف سازمانی خود، حساسیت و نگرانی داشته باشیم. زمانی که شاهد ناامنی در جنبه های مختلف اجتماعی مانند حمله سایبری ، تخریب در فضای مجازی، رسانه و ...هستیم باید برای ما نیز این نگرانی و حساسیت ایجاد شود که امکان دارد سازمان ما نیز درگیر این موضوعات گردد.
معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: گاها فاصله معنی داری بین آنچه اتفاق می افتد با آنچه گزارش میشود، وجود دارد. در مواجهه با گزارشات که به ما منعکس میشود باید حساس باشیم و در راستای ارتقای آمادگی به عنوان مولفه بازماندگی اقدام نماییم. به تعبیر مقام معظم رهبری اگر دشمن فعالیتی میکند در وهله اول نباید بگذاریم اثربخش باشد و اگر اثرگذار بود باید پیامدهای آن را کنترل کنیم تا نتواند آسیب جدی بزند.
وی ادامه داد: تاکنون چقدر به این موضوع فکر کردهایم که اگر حادثه ای در مجموعه ما رقم خورد، بتوانیم پیامدهای آن را کنترل کنیم . در گام اول در راستای شناخت، مسئولیت داریم. اگر بدانیم و بشناسیم که با چه آسیبهایی مواجه خواهیم بود، میتوانیم برای آن برنامه ریزی کنیم . اگر شناخت کامل نباشد، نمیتوانیم در روز حادثه مدیریت کنیم و پیامدهای آن را کاهش دهیم. مبادا درگیر بحران شویم و تازه آنجا بخواهیم فکرکنیم که باید چه بکنیم؟!
طرزی خاطرنشان کرد: امروز فکرکنیم که در زمان بحران باید چه کارهایی انجام گیرد. بدانیم چه دارایی هایی داریم و اگر اتفاقی افتاد باید چه کارهایی را تحت عنوان اقدامات اولیه انجام دهیم. باید ببینیم مجموعه سازمانی ما با چه تهدیداتی مواجه است. اقدامات را مرور کنیم تا روز حادثه مستاصل به دنبال آن نباشیم که چه اقداماتی انجام بدهیم.