به گزارش ایسنا، کنواچ که توسط یک استارتآپ هنگکنگی ساخته شده است دارای صفحه نمایش AMOLED ۳۶۸ x ۴۴۸ است که زمان و تاریخ را به همراه میزان شارژ باتری نمایش میدهد. با این حال، آن چه که این دستگاه را خاص میکند، اسکنر لیدار (LiDAR) آن است.
به نقل از نیواطلس، این گجت که در قسمت زیرین مچ دست کاربر قرار میگیرد، از لیزرهای نزدیک به مادون قرمز برای سنجش موقعیت فضایی سه بُعدی هر پنج انگشت نسبت به مچ دست، استفاده میکند. از انگشتان دست برای انجام حرکات از پیش تعریفشده برای صدور فرمانهای مختلف استفاده میشود. طبق گزارشات، دقت آن تا رزولوشن ۱ میلیمتر است.
همچنین یک واحد اندازه گیری اینرسی (IMU) وجود دارد که موقعیت فضایی سه بُعدی مچ دست را نسبت به بدن اندازهگیری میکند.
برای فعال کردن کنواچ، کافی است بازوی خود را با زاویه ۹۰ درجه در مقابل بدن خود نگه دارید به طوری که گویی میخواهید ببینید ساعت چند است. از آنجا، یک پردازنده هشت هستهای HelioG۹۹ پردازش دادههای لیدار و IMU را در لحظه آغاز میکند و تعیین میکند که کاربر کدام دستور را صادر میکند.
این دستورات از طریق بلوتوث به دستگاه جفت شده اندروید، iOS، ویندوز، مک یا لینوکس منتقل میشوند و بُرد موثر آنها ۶۰ متر است. سایر دستگاهها مانند تلویزیونهای هوشمند را نیز میتوان از طریق فناوری اتوماسیون IFTTT (معروف به IF This then That) کنترل کرد.
طراحان به این نکته اشاره کردند که CenWatch به طور خاص برای استفاده با عینکهای واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی مناسب است، زیرا به کاربران اجازه میدهد تا از طریق ژستهای حرکتی سهبُعدی اقداماتی را در دنیای سهبُعدی انجام دهند. علاوه بر این، با انتقال سختافزار کنترل دستگاهها از عینک به ساعت، میتوان این امکان را فراهم کرد که چنین عینکهایی در آینده بسیار زیباتر و کم مصرفتر شوند.
کاربران میتوانند تمام کارهای یک رابط معمولی مانند ضربه زدن، کلیک کردن، کشیدن انگشت، پیمایش و حتی تایپ کردن روی صفحه کلید مجازی را انجام دهند. ادعا میشود که کل وزن این دستگاه ۹۲ گرم است که با یک بار شارژ، باتری لیتیوم یونی ۱۷۰۰ میلی آمپر ساعتی آن برای حداکثر ۱۰ ساعت کارکرد پشتیبانی ارائه میدهد.
انتهای پیام