شناسهٔ خبر: 71464191 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

کروبی برای اژه‌ای، خط و نشان کشید!

امنیت مردم، ساحت قانون و مردم‌سالاری و آبروی نظام بازیچه نیست که یک عده با آن بازی کنند و بعد هم نه تنها حاضر به عذرخواهی و توبه علنی نباشند بلکه همچنان برای حاکمیت و مسئولان رده اول کشور خط و نشان بکشند.

صاحب‌خبر -

سایت مشرق‌نیوز نوشت:

حسین کروبی، پسر مهدی کروبی از اضلاع فتنه 88 که در حصر خانگی به سر می‌برد، اخیرا به دعوت جبهه اصلاحات در جلسه‌ی این جبهه حضور یافته و توضیحاتی درباره‌ی وضعیت حصر پدرش ارائه کرده است. او در این باره به انصاف نیوز گفت:

به مناسبت آغاز پانزدهمین سال حصر آقایان کروبی، موسوی و خانم رهنورد کارگروهی تحت عنوان پیگیری رفع حصر در جبهه اصلاحات تشکیل شده است و از اینجانب هم دعوت شد ضمن حضور چند جمله‌ای درباره‌ی آخرین وضعیت حصر بگویم.

در ابتدا از جبهه بخاطر تشکیل کارگروه برای رفع حصر و کلیه رسانه‌های داخل و خارج کشور و احزاب و کنشگران سیاسی به خصوص آقایان علی مطهری، غلامرضا حیدری و محمود صادقی نمایندگان سابق مجلس و آقایان احمد زیدآبادی و مصطفی تاجزاده که در این ۱۴ سال با خبررسانی، بیانیه، مصاحبه و توییت، نگذاشتند که حصر به فراموشی رود تشکر کردم.

همچنین با توجه به خبری که اخیرا شنیدم که پرونده حصر در اختیار رییس قوه قضاییه قرار گرفته است اشاره‌ای هم به دیدار خود و مادرم با آقای محسنی اژه‌ای که در چند ماه پیش انجام شده بود کردم که از ایشان خواستم در صورتی که حاکمیت در هر زمانی به جمع بندی رسید که رفع حصر از آقایان کروبی و موسوی صورت پذیرد در ابتدا لازم است حق شهروندی محصوران در انتقاد از وضعیت کشور را به رسمیت بشناسد و همچنین آستانه تحمل خود را در بیانیه‌ها و مصاحبه‌ی محصورین بالا ببرد، نه اینکه مثل گذشته که برخوردهای تند و فیزیکی با شخص آقای کروبی، خانواده و منزل مسکونی ایشان انجام می‌شد مجددا بخواهند همان اعمال را انجام دهند. 

بخش جالب اظهارات حسین کروبی آنجاست که به صحبت‌های خود در دیدار با حجت‌الاسلام اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه اشاره کرده و می‌گوید: از ایشان خواستم در صورتی که حاکمیت در هر زمانی به جمع بندی رسید که رفع حصر از آقایان کروبی و موسوی صورت پذیرد در ابتدا لازم است حق شهروندی محصوران در انتقاد از وضعیت کشور را به رسمیت بشناسد و همچنین آستانه تحمل خود را در بیانیه‌ها و مصاحبه‌ی محصورین بالا ببرد، نه اینکه مثل گذشته که برخوردهای تند و فیزیکی با شخص آقای کروبی، خانواده و منزل مسکونی ایشان انجام می‌شد مجددا بخواهند همان اعمال را انجام دهند. 

** دقت شود که این ادبیات طلبکارانه، از موضوع بالا و لجوجانه همان دلیل اصلی است که همچنان موسوی و کروبی را در حصر و خاتمی را در انزوا نگه داشته است.

امنیت مردم، ساحت قانون و مردم‌سالاری و آبروی نظام بازیچه نیست که یک عده با آن بازی کنند و بعد هم نه تنها حاضر به عذرخواهی و توبه علنی نباشند بلکه همچنان برای حاکمیت و مسئولان رده اول کشور خط و نشان بکشند.

باید تأکید کرد که موسوی و کروبی و خاتمی مادام که توبه علنی نداشته باشند و از کار غلط خود در سال 88 بصورت رسمی عذرخواهی نکنند؛ بعید است که از حصر و انزوا به درآیند و ادبیات حسین کروبی بصورت کاملا آشکارا علت این مسئله را نشان می‌دهد.

خطر این 3 نفر همچنان ایران و ایرانی را تهدید می‌کند.

گفتنیست، محمدعلی ابطحی، معاون دولت اصلاحات اخیراً طی یک مصاحبه ضمن اعلام نظر خود مبنی بر لزوم رفع حصر اما تأکید کرده است که خیلی‌ها در جامعه از مسئله حصر عبور کرده‌اند و این موضوع اولویت جامعه نیست.