شناسهٔ خبر: 71463928 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس پلیس راهور از تدوین برنامه‌ پنج‌ ساله کاهش تصادفات شهری خبر داد

تهران _ ایرنا _ رییس پلیس راهور فراجا از تدوین برنامه‌ پنج‌ ساله کاهش تصادفات شهری خبر داد و گفت: این برنامه با همکاری دستگاه‌های مختلف به‌ منظور تأمین تجهیزات، ایجاد زیرساخت‌های ایمنی و ارتقای رفتارهای ترافیکی تهیه و تدوین شده است. امیدواریم با اجرای دقیق این برنامه، شاهد کاهش قابل‌توجه تصادفات و ارتقای فرهنگ رانندگی در کشور باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سردار سید تیمور حسینی روز چهارشنبه در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری پلیس راهور و معاونت عمرانی وزارت کشور برای ارتقای ایمنی ترافیک شهری و کاهش تصادفات درون شهری، افزود: امیدواریم با اجرای دقیق این برنامه، شاهد کاهش قابل‌ توجه تصادفات، تلفات ناشی از آن و ارتقای سطح فرهنگ ترافیک و رانندگی در کشور باشیم.

رییس پلیس راهور از تدوین برنامه‌ پنج‌ ساله کاهش تصادفات شهری خبر داد

وی با اشاره به اهمیت سامانه‌های هوشمند در مدیریت ترافیک شهری، اظهار کرد: یکی از تکالیف در ماده ۳ قانون تخلفات رانندگی، تأمین و توسعه سامانه‌های هوشمند است، این سامانه‌ها نقش مهمی در نظارت و کنترل رفتارهای ترافیکی ایفا می‌کنند که باید به‌صورت مستمر توسعه کیفی و کمی داشته باشند و در این زمینه با حمایت معاونت عمرانی وزارت کشور، این روند را تسریع خواهیم کرد.

وی افزود: سامانه‌های هوشمند از جمله دوربین‌های نظارتی، ابزارهایی کلیدی در شناسایی و کاهش تخلفات ترافیکی محسوب می شود که امضای این تفاهم‌نامه و تأمین منابع مالی مورد نیاز، موجب توسعه و تقویت این سامانه‌ها در تمامی معابر شهری خواهد شد.

تأمین منابع مالی و نقش ماده ۲۳ قانون تخلفات رانندگی

رییس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اهمیت تأمین منابع مالی در راستای توسعه سامانه های هوشمند، گفت: بر اساس ماده ۲۳ قانون تخلفات رانندگی، دولت موظف است بخشی از درآمدهای حاصل از جرایم رانندگی را به شهرداری‌ها اختصاص دهد، این منابع باید برای تأمین تجهیزات مورد نیاز مدیریت ترافیک، نظیر دوربین‌ها، تابلوهای راهنمایی، خط‌کشی‌ها و سایر الزامات استفاده شود.

وی ادامه داد: هرچند این منابع نقش مهمی در پیشبرد اهداف ما دارند، اما حتی در صورت عدم تخصیص به‌موقع، شهرداری‌ها وظیفه دارند با تأمین اعتبار از منابع داخلی، شرایط ایمنی در معابر شهری و روستایی را بهبود بخشند.

رفع نقاط حادثه‌خیز، اولویت مهم تفاهم‌نامه

رییس پلیس راهور فراجا با تأکید بر شناسایی و رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده ها، گفت: شناسایی موانع و مشکلاتی که منجر به تصادفات می‌شود، اقدامی بسیار مهم است و تفاهم‌نامه امضا شده تاکید ویژه‌ای بر رفع این نقاط برای ارتقای ایمنی و سلامت شهروندان است.

سردار حسینی اظهار کرد: این تفاهم‌نامه شامل پنج فصل و ماده است که وظایف هر نهاد مرتبط از جمله سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، استانداری‌ها و پلیس راهور مشخص شده است.

وی افزود: از تأمین تجهیزات نظارتی گرفته تا مدیریت حمل‌ونقل عمومی، مباحث مرتبط با ایمنی و انتظام‌بخشی ترافیک شهری در این تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفته است.

رییس پلیس راهور با تأکید بر لزوم اتحاد و همدلی دستگاه‌ها برای ارتقای فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات، گفت: با اجرای این تفاهم‌نامه و حمایت سازمان اقتصادی کشور، شرایط مناسبی برای بهبود ایمنی ترافیک شهری و ارتقای رفاه شهروندان فراهم خواهد شد.

رییس پلیس راهور از تدوین برنامه‌ پنج‌ ساله کاهش تصادفات شهری خبر داد

به گزارش ایرنا، تفاهم‌نامه‌ همکاری پلیس راهور و معاونت عمرانی وزارت کشور به‌منظور ساماندهی و انتظام‌بخشی به حمل‌ونقل شهری و کاهش تصادفات درون‌شهری با ایجاد انسجام و همکاری بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و پلیس راهور برای مدیریت بهتر معابر شهری و کاهش حوادث ترافیکی ، امضا شد.

این سند همکاری در آیینی با حضور وزیر کشور، فرمانده کل انتظامی توسط سردار تیمور حسینی رییس پلیس راهور و مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور به امضا رسید که به تمامی استانداری‌ها ابلاغ می شود.