به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، حجت الاسلام سنجری در یادداشتی نوشت؛ امام خامنه ای: بدخواهان به این نتیجه رسیدهاند که راه فائق آمدن بر ملت ایران و عقب راندن جمهوری اسلامی از مواضع قدرتمندانه خود، بهکارگیری تهدیدهای نرمافزاری است
رهبر انقلاب، معنای تهدید نرمافزاری را دستکاری افکار عمومی، ایجاد اختلاف و ایجاد تردید در «محکمات انقلاب اسلامی و ضرورت پایداری در مقابل دشمن» دانستند و گفتند: بدخواهان به این نتیجه رسیدهاند که راه فائق آمدن بر ملت ایران و عقب راندن جمهوری اسلامی از مواضع قدرتمندانه خود، بهکارگیری تهدیدهای نرمافزاری است که البته تا امروز موفق نبوده و نتوانستهاند با وسوسههای خود، ملت و جوانان ایران را از عزم و حرکت بازدارند.
مسئولان دستگاههای تبلیغاتی و آموزشی و رسانهای، صاحبان بیان و قلم، اصحاب دانش و هنر و آحاد جوانان فعال در فضای مجازی، نقاط مورد توجه دشمن برای نفوذ در افکار عمومی را شناسایی و آنها را با تولید محتوا و فکر و اندیشه مسدود کنند.
دفاع نرمافزاری در شرایط کنونی مهمتر از دفاع سختافزاری است
_دردفاع سخت افزارانه گرچه سخت وخسارت بار است اماقدرت باسازی وجود دارد چراکه بارخنه دشمن شماسد رخنه ایجاد می کنید وسپس ترمیم رخنه انجام می دهید ولی درجنگ نرم دشمن از طریق نفوذ به استحاله سپس رو به برااندازی می آورد.
تعبیر معروف مارشال مک لوهان ناظر براین موضوع است که: «جنگ هایی که در آینده رخ خواهند داد به وسیله تسلیحات جنگی و در میدان های نبرد نخواهند بود، بلکه این جنگ ها به دلیل تصوراتی رخ خواهد داد که رسانه های جمعی به مردم القاء می کنند.
درجنگ نرم
دردفاع نرم افزارانه قدرت کلام وقلم باید متناسب با دستگاه های عمل کننده دشمن آتش تهیه محتوا را برمواضع دشمن بریزدشاید ناظربراین موضوع آتش به اختیار رسانه ای:امروز این جوانان تربیتشده، این «جوانهای دانشجو و افسران جوان جنگ نرم»، در شرایطی که «جمهوری اسلامی و نظام اسلامی با یک جنگ عظیمی -جنگ نرم- مواجه است» باید به میدان بیایند: «گفتیم افسران جوان جنگ نرم؛ نگفتیم سربازان، چون سرباز فقط منتظر است که به او بگویند پیش، برود جلو؛ عقب بیا، بیاید عقب. یعنی سرباز هیچگونه از خودش تصمیمگیری و اراده ندارد و باید هر چه فرمانده میگوید، عمل کند. نگفتیم هم فرماندهانِ طراح قرارگاهها و یگانهای بزرگ، چون آنها طراحیهای کلان را میکنند. افسر جوان در صحنه است؛ هم به دستور عمل میکند، هم صحنه را درست میبینید؛ با جسم خود و جان خود صحنه را میآزماید. لذا اینها افسران جوانند؛ دانشجو نقشش این است. حقیقتاً افسران جوان، فکر هم دارند، عمل هم دارند، تو صحنه هم حضور دارند، اوضاع را هم میبینند، در چهارچوب هم کار میکنند.»
_معظم له دردفاع نرم افزارانه وتاثیر آن برفضای زندگی فردی واجتماعی معنوی سابقاً فرمودند:«جنگی که وجود دارد، از جنگ نظامی اگر خطرش بیشتر نباشد، کمتر نیست... در جنگ روانی و آنچه که امروز به او جنگ نرم گفته میشود در دنیا، دشمن به سراغ سنگرهای معنوی میآید که آنها را منهدم کند؛ به سراغ ایمانها، معرفتها، عزمها، پایهها و ارکان اساسی یک نظام و یک کشور؛ دشمن به سراغ اینها میآید که اینها را منهدم بکند و نقاط قوّت را در تبلیغات خود به نقاط ضعف تبدیل کند؛ فرصتهای یک نظام را به تهدید تبدیل کند.»
_دردفاع نرم افزارانه جهادی به نام تبیین نهفته است که معظم له تمنای ؛ ما را سربازان جهادِ عظیمِ این روزگار که «جهاد تبیین» است، قرار بده.
جهاد بازبان رافریضه خطاب کردند:وَاللهَ اللهَ فِي الْجِهَادِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَأَلْسِنَتِكُمْ فِي سَبِيلِ الله.
ایشان درجایی فرمودند:گاهی تاثیر «جهاد زبان» از جهاد جان بیشتر است
_دفاع نرم افزارانه قدرت سخت افزارانه دشمن را ازبین می برد گاهی دستگاه محاسباتی دشمن بایک تبیین ویک محتوای فاخر کاملاً بهم می خورد:ناظر براین مطلب اخیراً فرمودند:. امروز کار اساسی، کار مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، برای دستگاههای فرهنگی ما، تبلیغات ما، وزارت ارشاد ما، صداوسیمای ما، فعّالان فضای مجازی ما، این است که پردهی توهّم اقتدار دشمن را پاره کنند، بشکنند، نگذارند تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند.
محسن سنجری