ید اله رحمانی در جلسه پیگیری مصوبات سفر اخیر وزیر ارتباطات و فناری اطلاعات به کهگیلویه وبویراحمد افزود: مهمترین مشکل در این راستا علاوه بر تامین اعتبار هزار میلیارد ریالی نداشتن فضای مناسب و زمین است .
وی یادآور شد: مهمترین اهداف راه اندازی این کارخانه ترویج نوآوری و ایجاد فضای مناسب برای استارتاپها و کسبوکارهای نوآور ، خدمات بازاریابی و صادرات محصولات دانش بنیان و حمایت از خدمات تجاریسازی طرحهای فناور و دانش بنیان خواهد بود.
وی گفت: البته در این راستا نیز سوله ها و فضاهایی بدون استفاده از سوی دستگاه های اجرایی شناسایی شده و باید تصمیم گیری لازم برای تامین یکی از یان فضاها انجام شود.
وی یاداور شد: دولت چهاردهم و وزارت خانه مربوطه توجه ویژه ای به ایجاد زیرساخت های ارتباطی در استان دارد و ما امیدوار به رفع چالش های موجود هستیم.
وی بیان کرد: یکی از چالش های اساسی در سطح استان به ویژه روستاها مربوط به ضعف زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی است که در این راستا تلاش های زیادی برای کاهش این معضلات و کمبودها انجام شده است.
گفت: مشکلات استان در حوزه فیبرنوری، پوشش جاده ای موبایل و هر آنچه در حوزه فناوری اطلاعات کمبود و مشکل داشتیم را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطالبه کردیم.
وی یاداور شد: سفر دیماه امسال سید ستار هاشمی و مدیران و مقامات مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به این استان ۴۴ مصوبه ابلاغی در بخش های مختلف داشت که همه این مصوبات با قوت و جدیت و به فراخور اولویت در حال اجرا است.
سفر سه روزه وزیر ارتباطات و در قالب دومین سفر و ابلاغ ۴۴ مصوبه مهم و زیرساختی در بخش های مختلف و مرتبط در تاریخ این استان کم برخوردار بی سابقه کم بوده است.
بیش از ۱۱۰۰۰ متر حفاری و ۳۳۰۰۰ متر شوت فیبر در شهرهای یاسوج، گچساران و لیکک انجام شده است.
وی در خصوص بهره مندی روستاهای بالای بیست خانوار استان از اینترنت پرسرعت و بهبود کیفیت ارتباطی روستاها افزود: نگاه وزیر ارتباطات در این بخش دارا بودن ارتباطی باکیفیت است که در این زمینه دستور ابلاغ اعتبار برای دسترسی بیش از ۹۰ روستای استان که از درخواست های استان بود صادر شده است. در همین راستا در فاصله زمانی سفر ایشان به استان تا کنون بیش از ۹ پروژه ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۵۴۰ میلیارد ریال بهره برداری شد و ۱۰ روستای بالای بیست خانوار استان با جمعیت بیش از ۳۰۰۰ نفر از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.
رادمنش افزود صرفا از آغاز وزارت دکتر هاشمی تا کنون ۳۸ روستای بالای بیست خانوار با اعتباری بالغ بر ۱۷۴۰ میلیارد ریال از اینترنت پرسرعت بهره مند شدند.
وی افزود: موضوع بهره مندی نقاط گردشگری استان از اینترنت پرسرعت و شبکه ارتباطی باکیفیت یکی از دغدغه هایی بود که در سالهای مختلف به نتیجه نمی رسید، اما با دستور ویژه وزیرارتباطات در سفر استانی، بیش از ۱۰ نقطه شاخص گردشگری استان با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال تأمین اعتبار شد..