شناسهٔ خبر: 71461578 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هامون خبر داد

آغاز واکسیناسیون تب برفکی در هامون

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هامون با اعلام اینکه مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سبک و سنگین در تمام روستاها و مراتع عشایری به صورت رایگان انجام می‌شود، گفت: در این طرح بیش از ۷۰ هزار راس دام سبک و ۲۰۰۰ راس دام سنگین شهرستان برعلیه بیماری تب برفکی واکسینه می شوند.

صاحب‌خبر -

راشکی اظهار کرد: بیماری تب برفکی یک بیماری ویروسی و واگیر دار نشخوارکنندگان بوده و در صورت بروز خسارت سنگین اقتصادی به صنعت دامداری وارد می‌کند و از علائم بروز آن می‌توان به تب، بی اشتهایی، آبریزش ناحیه دهان و بینی، زخم‌های دهانی و پستانی، لنگش، کاهش تولید شیر، اشاره کرد.

به گزارش ایسنا،به نقل از دامپزشکی استان، راشکی بیان کرد: اگرچه واکسیناسیون نقش بسزایی در مقابله با این بیماری دارد، اما باید توجه داشت که صرفا نمی‌توان به صورت صد درصد متکی به آن بود و رعایت اصول بهداشتی، قرنطینه‌ای، کنترل تردد دام، دفن بهداشتی تلفات و اجرای برنامه‌های ضد عفونی توسط دامداران در کنار امر واکسیناسیون در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری بسیار مؤثر است.

انتهای پیام