غلامحسین محمدی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه مشترک با مدیران اقتصادی و استاندار خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: در قالب راه اندازی این کنسرسیوم که با سرمایه ای معادل ۲ هزار میلیارد ریال کار خود را آغاز کرده است، زیر ساختهای آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان برای تامین آموزشهای مورد نیاز بازار کار بهره برداری می شود.
وی اضافه کرد: بعد از خراسان رضوی ، این ایده در سراسر کشور اجرایی خواهد شد و توسعه می یابد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد دانش بنیان گفت: تلاش داریم آموزش فنی و حرفه ای و زیرساختهای لازم برای تربیت نیروی ماهر و مسلط به مهارت های پیشرفته را در قالب ۱۶ مهارت تعیین شده در کنار پارکهای علم و فناوری و دانشگاهها فعال کنیم.
محمدی با اشاره به فعال بودن ۵۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای در خراسان رضوی افزود: پارک علم و فناوری خراسان و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان مستقر در آن برای فعالیت خود به نیروی کارشناسی، تکنسین و کارگران ماهر احتیاج دارد که با توافق انجام شده زیرساخت های پشتیبان آموزشی را در اختیار پارکهای علم و فناوری قرار می دهیم تا آموزش های دانش بنیان در سطح وسیع تری ارائه شود.
وی اضافه کرد: طبق برآوردهای انجام شده به ازای هر شرکت دانش بینان ۱۰ کارگر ماهر قابلیت رشد دارد و بنابراین می توان چند صد نفر را در خراسان رضوی آموزشهای مهارتی داد تا علاوه بر تضمین اشتغال شاهد ارائه آموزشهای موثر باشیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، مهارت را از عوامل کلیدی اشتغال دانست و افزود: زیر ساخت آموزشی برای این نیرو از مسائل مهم است که باید به آن توجه کرد.
محمدی افزود: استان خراسان رضوی از جمله استانهای پرتوان است که هم دارای نیروی ماهر، جوان و هم دارای زیرساخت صنعتی بسیار خوبی است.
وی اضافه کرد: کنسرسیوم مهارت خراسان رضوی مصوب شد که کار اصلی آن تنظیم تقاضای بازار کار برای نیروی ماهر از طریق آموزش است.
محمدی تاکید کرد :نیروی کاری که می خواهد وارد بازار کار شود باید مهارت لازم را کسب کند و آموزشهای لازم را برای اشتغال پایدار دریافت کند.