شناسهٔ خبر: 71459037 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

شرکت‌های آمریکایی به بازار روسیه باز می‌گردند

رییس صندوق ثروت ملی روسیه پیش‌بینی کرده که شرکت‌های آمریکایی در نیمه دوم سال جاری میلادی به بازار روسیه باز می‌گردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، رییس صندوق ثروت ملی روسیه کیریل دمیتریف، پس از گفتگوهای روز گذشته مسئولان کشورش با مقامات ایالات متحده تصریح کرده است که روند بازگشت شرکت‌های آمریکا به روسیه، آسان نخواهد بود زیرا «بسیاری از حوزه‌ها در حال حاضر اشغال شده‌اند.»

درگیری‌های حدوداً سه‌ساله اوکراین و روسیه موجب شده بود تا روابط بین مسکو و واشنگتن تیره و تار شود. با بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، پیش‌بینی می‌شد روابط دو کشور روند متفاوت‌تری را در پیش بگیرد.

ترامپ در مدت کوتاه حضور خود در دولت با همتای روسی خود، ولادیمیر پوتین گفتگوی تلفنی داشته و روز سه‌شنبه هم مسئولان دو کشور در عربستان با یکدیگر در مورد روابط دوجانبه و مساله اوکراین گفتگو کردند.

در این گفتگوها مقرر شد هیئت‌هایی از دو طرف برای پیگیری مساله مذاکرات صلح مسکو و کی‌یف منصوب شوند و ماموریت‌های (دیپلماتیک) در پایتخت‌های متقابل برقرار شود.