شناسهٔ خبر: 71458846 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

رئیس اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه استان قزوین؛

جشنواره تلاوت‌های تقلیدی زنجیر اتصال نسل هاست

مجیدی مهر عنوان کرد: جشنواره تلاوت‌های تقلیدی پرکننده شکاف نسل های فعلی با نسل‌هایی است که باید پرورش یابند و ما در کنار حوزه‌هایی که در زمینه نوجوانان کار می‌کند یک حلقه از حلقه‌های متعددی هستیم و امیدوارم به یک نقطه برسیم که رهبر معظم انقلاب از ما راضی باشد.

صاحب‌خبر -

 

قزوین_به گزارش بسیج، پنجاه و دومین نشست خبری اداره کل اوقاف و امور خیریه با حضور حمید مجیدی مهر ریاست اداره امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور حجت الاسلام سید مصطفی مجیدی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان به همراه رونمایی از پوستر دومین جشنواره کشوری تلاوت تقلیدی در استان قزوین برگزار شد.

 

مجیدی مهر در این نشست خبری گفت: فعالیت‌ها منحصر در محل مسابقات خواهد بود؛ نمی‌خواهیم که این رویداد مسابقه باشد در مسابقات جمهوری اسلامی چیزی به عنوان تقلید وجود ندارد؛ تقلید نمره منفی دارد و ضد مسابقه است می‌تواند اقتباس داشته باشد؛ ولی نمی‌تواند تقلید داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: قرآن را باید بفهمیم و به آن عمل کنیم؛ مسابقه، سالن و همه اتفاقات دیگر زمینه‌ای است تا آنچه را که می‌خوانیم بفهمیم و علت برگزاری چنین جشنواره‌ای که در کنار مسابقات اجرا می‌شود برای این است که مسابقه برای ما فرع و قرآن خواندن برای ما اصل است.

 

رئیس امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بیان کرد: در بحث نوجوانان می‌خواهیم آنها را قرآن خوان تربیت کنیم و خود نوجوان برایش خواندن قرآن مهم باشد؛ در کنار بچه‌ها مربی گذاشته‌ایم که بر کار آنها نظارت کنند چون رتبه و عددی در کار نیست و آنها جزو خوب‌ها و بهترین‌ها هستند و هر کس که به مرحله نهایی می‌رسد جایزه مادی خود را قبلاً گرفته است.

 

حمیدی مهر تصریح کرد: در سلسله رویدادهایی که برگزار می‌شود در آینده شاهد پرورش قاری‌های بزرگی خواهیم بود تا با استفاده از موجی که در مسابقه ایجاد می‌شود قرآن را برای قرآن خواندن یاد بگیرند و وظیفه داریم که از آنها تقدیر و تجلیل کنیم؛ ولی این‌ها اصل نیست و تلاوت زیبا برای ما اهمیت دارد.

 

وی یادآور شد: این جشنواره است نه مسابقه و هدف ما این است که به افراد نشان بدهیم که موفق شدن به واسطه قرآن خواندن است نه به واسطه برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات و آنها را تربیت و به رشدی برسانیم که برای خواندن قرآن شرط و شروط نگذارند.

 

رئیس امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ابراز کرد: یکی از الزامات این دوره این است که شرکت کننده‌ها حتماً به همراه والدین خود باشند تا کار خانوادگی جلوه‌گر شود و آن چیزی که از همه لذت بخش‌تر است رضایت فرزند از پدر و مادر و لذت بخشی پدر و مادر از موفقیت فرزندانش می‌باشد و رتبه برتر همان لبخند رضایت پدر و مادر است.

 

وی ادامه داد: ما بستر و زمینه را آماده می‌کنیم؛ ولی بستر اصلی بر عهده پدر و مادر است؛ سازمان اوقاف در کنار خانواده نقش تامین کننده تشویق نوجوانان را دارد و ما بستر ساز و نقش اصلی بر عهده والدین می‌باشد.

 

حمیدی مهر گفت: در کنار مبلغ بودن قرآن خواندن اصل است و حضرت آقا بارها بر جهاد تبیین تاکید کردند و گفتند که ما باید مبلغان خوبی داشته باشیم و این کار به نوعی جهاد تبیین و دفع توطئه‌های دشمن است.

 

وی افزود: به لحاظ میزان جایزه جشنواره تلاوت‌های تقلیدی ۳۰ درصد بزرگتر از مسابقات بزرگسال است و این جشنواره پر کننده شکاف نسل های فعلی با نسل‌هایی است که باید پرورش یابند و ما در کنار حوزه‌هایی که در زمینه نوجوانان کار می‌کند یک حلقه از حلقه‌های متعددی هستیم و امیدوارم به یک نقطه برسیم که حضرت آقا از ما راضی باشد.

 

مجیدی مهر عنوان کرد: امروز یکی از برنامه هایی که دنبال می شود شناسایی نوجوانان نخبه قرآنی و فراهم آوردن بستر رشد آنها در عرصه قرآن است و هیچ کدام از فعالیت های قرآنی با یک ریال اعتبار دولتی انجام نمی شود و از محل وقف است.

 

وی افزود: امروز ۸۳۰ نیت در موقوفات داریم که از مجموع کل نیات یک درصد قرآنی بوده که بعد از اتفاقات اخیر به ۲.۶ درصد رسیده است و در حدود ۶۳ درصد از ۲.۶ درصد در نیات واقفین زمان و مکان درج شده است امروز برای ترویج وقف در حوره قرآنی به واقفین تاکید می شود در این حوزه وقف انجام دهند.

 

 ریاست امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان از محل موقوفات در حوزه قرآنی هزینه شده و این به برکت وقف است که این مسیر جریان یافته و کار اثرگذار خود را ادامه می دهد.

انتهای پیام/۱۰۰۴