شناسهٔ خبر: 71456638 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

افزایش ۲۵ درصدی ذخایر اقلام مورد نیاز در ایام عید و ماه مبارک رمضان

یزد- سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان یزد از تامین و توزیع ۷۲۴ تن گوشت سفید و قرمز، ۵۰۰ تن برنج و ۱۶۰ تن شکر تنظیم بازار برای ماه مبارک رمضان و ایام عید خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد ، عباس حاجی حسینی اظهار داشت: از اهداف جهادکشاورزی رفاه و تامین امنیت غذایی مردم شریف ایران است در این راستا یزدی ها هیچ نگرانی بابت تامین گوشت، تخم مرغ، برنج، شکر، خرما و میوه خود در ماه مبارک رمضان و ایام عید نداشته باشند.

سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان یزد افزود: نظارت و بازرسی بر کالاهای اساسی همواره وجود داشته و طبق برنامه ریزی های انجام شده در این ایام تشدید خواهد شد .

وی گفت: استان یزد با تولید روزانه ۱۷۵ تن تخم مرغ و ۱۵۰ تن گوشت مرغ علاوه بر خودکفایی در تولید به سایر استان های همجوار نیز صادر میکند.

حاجی حسینی خاطر نشان کرد: سکوهای تنظیم بازار در سطح استان در حال توزیع اقلام اساسی هستند که به منظور رفاه مردم عزیز در ایام پایانی سال برپایی نمایشگاههای عرضه مستقیم کالاهای مورد نیاز خانوار با همکاری دستگاههای متولی نیز برنامه ریزی و اجرایی خواهد شد.

لازم به ذکر است در راستای تعادل در بازار و آسایش همشهریان ۴۵۰ تن مرغ منجمد برزیلی، ۱۱۴ تن گوشت گوساله وارداتی، ۱۶۰ تن گوشت منجمد گوسفندی، ۵۰۰ تن برنج هندی و ۱۶۰تن شکر در سکوهای استان یزد از اوایل هفته آینده توزیع میشود.

گفتنی است ۱۰ تن خرما، ۳۰۰ تن سیب و ۵۰۰ تن پرتقال شب عید نیز توسط سازمان تعاون روستایی خریداری و در حال حمل به استان یزد است.