شناسهٔ خبر: 71455689 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

توسعه مترو و پروژه‌های ورزشی، کلید رفع مشکلات شهری فردیس

شهردار فردیس به چالش‌های ناشی از رشد جمعیت و ترافیک اشاره کرد و بر ضرورت توسعه حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه مترو، تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا احمدی‌نژاد شهردار فردیس بعد از ظهر امروز در آئین بهره‌برداری از مجموعه ورزشی چندمنظوره کوثر فردیس با اشاره به افزایش جمعیت این شهر از دهه ۸۰ تاکنون، چالش‌های ناشی از این رشد را مطرح کرد.

وی از افزایش تردد خودروهای شخصی به‌عنوان یکی از این مشکلات نام برد و توسعه حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه مترو، را راهکاری اساسی برای کنترل این وضعیت دانست.

 شهردار فردیس عنوان کرد: مطالعات احداث مترو در محور ملارد از سال‌ها پیش انجام شده است، اما با گسترش شهرهای جنوبی استان تهران و محدوده جنوب اتوبان تهران-کرج-قزوین، اجرای این پروژه بیش از پیش ضرورت یافته است.

وی با اشاره به محدودیت منابع مالی مدیریت شهری فردیس، خواستار حمایت دولت در اجرای فاز دوم متروی کرج شد که قرار است فردیس و ملارد را به شبکه مترو متصل کند.

احمدی‌نژاد در ادامه به بهره‌برداری از چندین مجموعه ورزشی و مدیریت بحران اشاره کرد و از تکمیل و افتتاح ۶ سوله چندمنظوره که تصویب آن‌ها به شورای چهارم شهر کرج بازمی‌گردد، خبر داد.

وی افزود: یکی از این مجموعه‌ها امروز افتتاح شد و مجموعه ورزشی شهرک راه‌آهن و زمین‌های تنیس و اسکیت نیز در اولین روز از ماه رمضان به بهره‌برداری خواهند رسید. همچنین، پروژه‌های دیگری مانند ساختمان فرماندهی آتش‌نشانی و سرای محله در دست اجرا هستند.

ضرورت فرهنگ‌سازی در حوزه ورزش و نگهداری تأسیسات شهری

شهردار فردیس بر اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه ورزش تأکید کرد و گفت: در بسیاری از کشورها، دولت‌ها با سیاست‌گذاری‌های کلان، شهروندان را به ورزش ترغیب می‌کنند تا هزینه‌های درمانی و سلامت کاهش یابد.

وی تصریح کرد که در ایران نیز باید نگاه جدی‌تری به این موضوع داشته باشیم. وی همچنین از نبود برنامه‌ریزی مشخص برای نگهداری تأسیسات شهری در استان البرز انتقاد کرد و خواستار تدوین یک برنامه جامع برای نگهداری از ساختمان‌های متعلق به شهرداری شد.

احمدی‌نژاد تأکید کرد که در مدت باقی‌مانده از دوره مدیریت شهری فعلی، این موضوع را با جدیت دنبال خواهد کرد تا نگهداری از زیرساخت‌های شهری به شکل اصولی انجام شود. 

در این مراسم، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی، امام جمعه فردیس، نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح پروژه‌های ورزشی، توسعه این زیرساخت‌ها را عاملی مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست.

وی با اشاره به روند توسعه‌ای شهرستان فردیس، اجرای چنین پروژه‌هایی را گامی مهم در بهبود کیفیت زندگی شهروندان عنوان کرد.

امام جمعه فردیس همچنین بر اهمیت همدلی و همکاری در اجرای پروژه‌های شهری تأکید کرد و ضمن گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)، از نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت جامعه قدردانی کرد.