شناسهٔ خبر: 71453122 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار ساوه: شورای راهبردی آوه تشکیل شود

ساوه – ایرنا– فرماندار ویژه ساوه بر برنامه‌ریزی برای تشکیل شورای راهبردی شهر آوه با هدف تجمیع نظرات کارشناسان و نخبگان در بخش‌های دولتی، خصوصی و عمومی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سید مهدی حسینی روز چهارشنبه در دیدار با امام جمعه، اعضای شورای شهر، شهردار و اعضای موکب عشاق الحسین شهر آوه، با تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکردی نوین در مدیریت شهرستان، اظهار کرد: در شرایطی قرار داریم که نیازمند برنامه‌های راهبردی برای توسعه، به‌ویژه در مناطقی مانند آوه هستیم.

وی افزود: این شورای راهبری برای راهبری برنامه ها و تجمیع ایده‌های کارشناسی و تدوین برنامه‌ای جامع برای برون رفت آوه از شکاف توسعه ای باحضور معتمدین و مسئولین ذیربط تشکیل شود.

ضرورت تدوین سند چشم‌انداز برای شهرهای اقماری

فرماندار ویژه ساوه همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی مدیران محلی در شهرهای اقماری تأکید کرد و گفت: مدیران و صاحب‌نظران این شهرها می‌توانند با تدوین یک سند چشم‌انداز، علاوه بر مشارکت در شورای راهبردی، مسیر توسعه منطقه خود را مشخص کنند و از اقدامات غیرضروری جلوگیری شود.

حسینی با اشاره به محدودیت منابع و سرعت تغییر و تحولات مدیریتی، خاطرنشان کرد:تدوین این سند می‌تواند به‌عنوان یک یادگاری ارزشمند برای آینده شهر باشد و مدیران بعدی، به‌ویژه بخشداران، در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای از آن بهره ببرند.

وی همچنین بر لزوم بررسی وضعیت معابر، خدمات عمومی مانند آب، برق و گاز و استفاده بهینه از منابع تأکید کرد و گفت:یکی از اولویت‌ها، استفاده از پساب تصفیه‌خانه فاضلاب ساوه در بخش کشاورزی غیرمثمر و بهینه‌سازی مصرف آب در این حوزه است.

فرماندار ساوه: شورای راهبردی آوه تشکیل شود

حجت‌الاسلام محمدجواد نکویی ماهانی، امام جمعه آوه نیز در این جلسه، برخی مطالبات مردم این شهر را مطرح کرد و گفت: تحویل مسکن محرومان، احداث درمانگاه، رفع مشکلات دامداری، تمدید مجوز بهره‌برداری گاوداری‌ها و تبدیل برخی چاه‌های آب کشاورزی به برق، از جمله درخواست‌های اصلی مردم آوه از مسئولان است.

وی با اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه مسکن محرومان آوه، از عدم تحویل این واحدها به متقاضیان انتقاد کرد و افزود: توجه به نرخ تورم و افزایش قیمت‌ها، انتظار می‌رود این واحدها هرچه سریع‌تر به افراد نیازمند تأیید شده توسط نهادهای ذی‌صلاح تحویل داده شود.

حسین محمدیاری عضو شورای اسلامی شهر آوه هم در این آیین با اشاره به اینکه پیشتر مردم این شهر بیش از ۲۰ هزار راس دام پرورش می‌دادند اما پس از تبدیل به شهر و قرار نگرفتن واحدهای دامداری در محدوده شهر خدماتی به آنها از جمله آب، برق و گاز ندادند اکنون این تعداد به کمتر از ۱۰ ۱۵ هزار رس رسیده است. 

وی خاطرنشان کرد فعالیت دامداری یکی از هم‌ترین فعالیت‌های اقتصادی در این شهر بوده که هم اکنون به علت همین مسئله به خطر افتاده است. 

محمد یاری همچنین نسبت به عدم نظارت متولیان برای برداشت معادن از اراضی اطراف این شهر انتقاد کرد و گفت لازم است ستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در این ارتباط نظارت‌های خود را به منظور صیانت از حقوق شهروندان آوه‌ای و محیط زیست بیش از گذشته انجام دهند. 

وی با اشاره به عملکرد مدیریت شهری آوه در این دوره از شورای اسلامی شهر نیز خاطرنشان کرد مدیریت شهری آوه در ابتدای فعالیت اعتبار شهرداری آوه ۳۰ میلیارد ریال بوده که اکنون به بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است. 

عضو شورای اسلامی شهر آوه یادآور شد: این افزایش مدتاً به علت اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی در سطح شهر و همچنین متمم‌های دولتی تامین شده است.

شهر آوه در ۲۰ کیلومتری جنوب شهر ساوه واقع شده و هم اکنون حدود ۸ هزار نفر سکنه دارد که یکی از شهرهای تاریخی محسوب می‌شود.