شناسهٔ خبر: 71452944 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید سالانه ۴ هزار تن پنیردر ۳۵ واحد پنیرزنی در تکاب

سالانه ۴ هزار تن پنیر، ۳۸۰۰ تن گوشت قرمز و ۲۵۰ تن پشم در روستا‌های شهرستان تکاب تولید می شود.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  روستا‌ها اهرم‌های قدرتمند توسعه و مراکز اصلی تولید و ثروت آفرینی هستند که می‌توان از طریق حمایت و پشتیبانی از بخش‌های کشاورزی و دامداری روستایی مسیر توسعه را تسهیل کرد.

 مدیر جهاد کشاورزی تکاب  گفت: شهرستان تکاب دارای ۲۱۰ هزار رأس دام سبک و ۱۱ هزار رأس دام سنگین است که دامداران این شهرستان  سالانه ۲۱ هزار تن شیر   ۴ هزار تن پنیر، ۳۸۰۰ تن گوشت قرمز و ۲۵۰ تن پشم تولید می‌کنند.

رضایی افزود: بمنظور توسعه دامپروری شهرستان نژاد قزل افشار گوسفند و سیمین تال گاو در روستا‌ها ترویج و توسعه یافته است.

 

 کارشناس صنایع غذایی جهاد کشاورزی تکاب نیز گفت: در شهرستان تکاب بیش از ۳۵ واحد پنیر زنی فعال است.

  غلامرضا مرادی افزود: تکاب بعنوان یکی از قطب‌های تولید پنیر سنتی در استان مطرح است ، با توجه به وجود بیش از ۲۰۰ هزار رأس گوسفند و ۱۳ هزار رأس دام سنگین این شهرستان نقش مهمی در تولید پنیر دارد.

وی گفت: یک سری برند سازی برای تولید لبنیات در تکاب صورت گرفته و پنیر تولیدی تکاب به لحاظ تغذیه دام‌ها از علوفه‌های مفید مراتع این شهرستان ممتاز می‌باشد.