شناسهٔ خبر: 71452831 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

انجام بیش از ۱۰هزار پایش مصرف گاز مراکز دولتی و عمومی در چهارمحال و بختیاری

شرکت گاز چهارمحال و بختیاری از نیمه آبان تاکنون ۱۰هزار و ۵۹۹مورد پایش مصرف گاز در ادارات، مساجد و مدارس استان انجام داده است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: این طرح برای اجرایی کردن بخش نامه وزارت نفت و دستورالعمل ابلاغی از شرکت ملی گاز ایران صورت پذیرفت.

سلیمیان با اشاره به انجام بازدید‌های ادواری توسط تیم‌های کارشناسی این شرکت، از رعایت دمای ۱۸ درجه در فضای داخلی و فضا‌های عمومی و سرپوشیده نام برد که درفرآیند بازدید‌ها مورد توجه و تاکید قرار می‌گیرد.

وی افزود: در صورت مشاهده و رعایت نکردن موارد مندرج در بخش‌نامه، اخطاریه برای اماکن زیر پوشش صادر خواهد شد که بر این اساس، تاکنون به ۳۰۷ سازمان یا اداره اخطار قطع به‌منظور کاهش مصرف و تنظیم دمای رفاه در ساختمان داده شده است.

وی از تمامی ادارات، سازمان‌ها و سایر مراکز دولتی و عمومی خواست تا با روشن کردن وسایل گرمایشی یک ساعت قبل از آغاز کار و خاموش کردن آنها یک ساعت قبل از پایان کار، خاموش کردن وسایل گرمایشی در روز‌های تعطیل برای ساختمان‌هایی که سیستم حرارت مرکزی ندارند و همچنین انجام معاینه فنی، تعمیر وسایل گرمایشی و دیگر اقدامات لازم به منظور افزایش بازدهی وسایل گازسوز نظیر نصب سامانه پایش هوشمند موتورخانه‌ها نسبت به صرفه جویی در مصرف گاز تلاش کنند.