شناسهٔ خبر: 71451667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری بیستمین دوره جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزان خوزستان

بیستمین دوره جشنواره قرآن ، عترت و نماز دانش آموزان خوزستان آغاز شد .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: این جشنواره با هدف ارتقای سطح معرفت دینی دانش‌آموزان و ترویج فرهنگ قرآنی در مدارس برگزار می‌شو و. امیدواریم با برگزاری این مسابقات، شاهد شکوفایی استعداد‌های قرآنی دانش‌آموزان استان باشیم.

ناصر علی فر افزود:  در این دوره از جشنواره که در سه قطب بهبهان، هفتکل و بستان برگزار می‌شود،   بیش از سه هزار  دانش‌آموز دختر و پسر دوره‌های متوسطه اول و دوم در ۱۱ رشته مختلف قرآنی از جمله قرائت، حفظ، تفسیر، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به رقابت می‌پردازند.

وی ادامه داد:برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره، از ۴۵ داور برجسته کشوری و بیش از ۳۰۰ نیروی انسانی استفاده شده است. همچنین، کمیته‌های تخصصی در هر یک از قطب‌ها تشکیل شده تا امور اجرایی جشنواره به نحو مطلوب انجام شود.

بیستمین دوره جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزان خوزستان تا نهم اسفند ماه ادامه دارد.