شناسهٔ خبر: 71451283 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ضرورت گزارش هر نوع تخلف و گران‌فروشی توسط اصحاب رسانه در ایام پیش‌رو و عید نوروز

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس گفت: رسانه‌ها تکلیف دارند که به‌ خصوص در ایام پیش‌رو و پیک زیارتی نوروز، هر نوع گرانفروشی و تخلفی را به تیم‌های بازرسی گزارش کنند. سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس گفت: رسانه‌ها تکلیف دارند که به‌ خصوص در ایام پیش‌رو و پیک زیارتی نوروز، هر نوع گرانفروشی و تخلفی را به تیم‌های بازرسی گزارش کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، سید‌حسن حسینی در یازدهمین نشست شورای اداری شهرستان که در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، ضمن دعوت از اصحاب رسانه برای اطلاع‌رسانی به مردم در راستای نظارت جدی بر بازار اقلام اساسی اظهار کرد: رسانه‌ها تکلیف دارند که به‌ خصوص در ایام پیش‌رو و پیک زیارتی نوروز، هر نوع گرانفروشی و تخلفی را به تیم‌های بازرسی گزارش کنند. مردم باید در این‌ باره آگاه شوند و هرکس خودش را یک بازرس میدانی بداند.

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس افزود: تیم‌های بازرسی محسوس و نامحسوس نیز از سازمان صمت، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و نهادهای نظارتی باید تقویت شوند تا هم در محیط بازرسی وسیع‌تر، کل مشهد را پوشش دهند و هم با تعداد تیم‌های بیشتر، هر نوع موارد تخلف را گزارش دهند.

وی با اشاره به اینکه آنچه ما برای خدمت‌رسانی شایسته نیاز داریم، عبارت است از مسئولیت‌پذیری، تکلیف‌مداری و نظم در امور، افزود: در روایت آمده که مردم به دین حکمرانان جامعه خود هستند و به همین دلیل، درخواست ما از شما و تکلیف همه مدیران این است که هرکس در امور محوله خود معتقد به مسئولیت‌پذیری، تکلیف‌مداری و نظم باشد. اگر قرار است نقاط ضعف گذشته برطرف شود و مسیر خدمت با قدرت مضاعف استمرار پیدا کند، باید هرکس از حوزه مسئولیتی خود شروع کند و در امور مختلف از ساعت کاری گرفته تا سطح رسیدگی به مطالبات مردمی، ملتزم به قانون باشد.