شناسهٔ خبر: 71450271 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رئیس بانک مرکزی برای گسترش همکاری‌های بانکی به روسیه رفت

فرزین، به منظور ادامه مذاکرات برای همکاری‌های پولی و بانکی و رایزنی در خصوص همکاری در گروه بریکس، تهران را به مقصد یکاترینبورگ روسیه ترک کرد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی به منظور دیدار با رئیس بانک مرکزی روسیه و ادامه مذاکرات برای پیشرفت همکاری‌های پولی و بانکی ایران و روسیه،  تهران را به مقصد یکاترینبورگ روسیه ترک کرد.

در چارچوب تقویت دیپلماسی اقتصادی رئیس کل بانک مرکزی کشورمان در این سفر که به دعوت رسمی دکتر الویرا نابیولینا رئیس بانک مرکزی روسیه انجام می شود مذاکرات در جهت پیشرفت پیمان پولی میان ایران و روسیه و همچنین تقویت و توسعه مناسبات اقتصادی، پولی و بانکی با اعضای گروه بریکس را در دستور کار دارد.

 فرزین در جریان سفر اخیر رئیس جمهور به مسکو گفت: پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شده و ارز دو کشور نیز بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار گرفت.

طرح بزرگ اجرایی دیگر ایران و روسیه، اتصال شبکه پرداخت کارتی میر و شتاب است که مرحله اول آن راه اندازی شده و مراحل دو و سوم آن نیز در دستور کار است.

سند اقدام مشترک میان بانک‌های مرکزی ایران و روسیه در سه سرفصل اصلی «استفاده از پول‌های ملی در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پیام رسان‌های بانکی و بومی دو کشور موسوم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتی دو کشور» عملیاتی شده است.

یکاترینبورگ مرکز استان سوردلوفسک، به عنوان مرکز صنعتی ناحیه فدرالی اورال روسیه شناخته می‌شود.

منبع: بانک مرکزی