قاسم عسکرینسب چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ۲۳ هدف اقتصادی تعریف شده که این اهداف در اقتصاد، معیشت و اشتغال سهم بسیار زیادی دارند.
وی بیان کرد: وجود ۱۱ منطقه گردشکری در منطقه یک موقعیت سوق الجیشی برای منطقه و کشور است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان ادامه داد: این اداره کل در توسعه اقتصادی، لجستیکی، فرهنگی، ورزشی، گردشکری، پیشگام و همراه بوده و توانسته برای معرفی این منطقه نقشی مهم ایفا کند.
وی همچنین از افتتاح چندین پروژه بزرگ دربندر چابهار با حضور وزیر راه وشهرسازی در روزهای آینده خبر داد.
عسکری نسب تصریح کرد: با توجه به اینکه ۵۴۱ کیلومتر نوار ساحلی و ۳۲۰ کیلومتر مرز آبی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که استفاده صحیح و با برنامه ریزی این ظرفیت؛ استان و حتی کشور را متحول میکند.
وی گفت: زیر ساختهای بندری ۲ تأثیر مهم بر اقتصاد کلان کشور دارند که با ایجاد زیرساختهای بندری جذابیت برای سرمایهگذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی ایجاد میشود و جدای از ایجاد اشتغال مستقیم در فعالیتهای بندری، اشتغال و رشد اقتصادی این بخش و تأثیر آن بر رشد تولید ناخالص داخلی کشور مثبت خواهد بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: وجود سواحل در هر کشوری موجب اشتغال، آبادانی و توسعه پایدار میشود و باید برای هر متر ساحل استان باید برنامه ریزی و طرح هایی اجرا کرد که نفع آن برای مردم بومی و کشور ایران اسلامی مشهود باشد.
وی ادامه داد: ایجاد ۲ بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری در چابهار توانسته موجب رونق اقتصادی، ترانزیتی و اشتغال شود.
عسکری نسب گفت: بندر شهید بهشتی با ظرفیت هشت و نیم میلیون تن تخلیه و بارگیری سالانه کالا علاوه بر توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان نقش مهمی در ترانزیت کالا به کشورهای آسیای میانه و افغانستان دارد.
وی تصریح کرد: ورود هر کشتی میتواند بیش از یکهزار و ۳۰۰ شغل ایجاد کند و به نوعی هر یک میلیون تن کالا چند میلیارد تومان گردش مالی در سطح استان سیستان و بلوچستان ایجاد می کند.