شناسهٔ خبر: 71449764 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

برخی جاده های خراسان رضوی مه آلود است

مشهد- ایرنا- رییس مرکز مدیریت راه های خراسان رضوی گفت: پدیده مه گرفتگی امروز، چهارشنبه دید افقی رانندگان در برخی جاده های اصلی و فرعی استان را کاهش داد.

صاحب‌خبر -

یوسف بنی اسدی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر مه گرفتگی تردد در بزرگراه نیشابور- سبزوار در محدوده «زعفرانیه» و همچنین جاده های اصلی و فرعی شهرستان فریمان را تحت تاثیر قرار داده است.

وی گفت: دید افقی رانندگان در جاده های مشهد- فریمان، زاوه -تربت حیدریه، فریمان - تربت جام، و خوشاب - قوچان در بخش «سرولایت» نیشابور به دلیل مه محدود شده است.

۵۱ گردنه در راه‌های بین شهری خراسان رضوی به طول ۵۴۵ کیلومتر، ۱۷۲ گردنه در راه‌های روستایی استان به طول ۵۷۴ کیلومتر و ۱۳۶ مقطع کولاک‌گیر و مه‌گیر به طول ۵۸۶ کیلومتر در این استان وجود دارد.

خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته از نظر طول راه‌ها جایگاه دوم کشور را در اختیار دارد.