شناسهٔ خبر: 71446742 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تفویض اختیار بیشتر به استاندار, تصمیمی راهگشا برای رفع مشکلات کردستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان گفت: تفویض اختیارات به مقام عالی دولت در کردستان یک تصمیم راهگشا برای رفع مسائل و مشکلات استان است.

صاحب‌خبر -

 ارسلان ازهاری در جلسه بررسی تفویض اختیارات دستگاه های اجرائی به استاندار کردستان، که در محل دفتر معاونت اقتصادی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: سیاست‌گذاری دولت چهاردهم در تفویض اختیارات بیشتر به استانداران در راستای توسعه متوازن اقدامی مهم و ارزشمند است که منجر به توسعه پایدار در سطح ملی و استان خواهد شد.

 

 وی با تاکید بر اینکه تفویض اختیار به مدیران استانی یک تصمیم راهگشا و منطقی برای رفع مسائل استان است، گفت: استان کردستان از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه‌های مختلف برخودار است و تفویض اختیار به مدیریت ارشد استان می‌تواند این ظرفیت‌ها را به فرصتی برای اتخاذ تصمیمات کلان و توسعه همه‌جانبه استان تبدیل کند.

 

 ازهاری تصریح کرد: در سال‌های گذشته در برخی مسائل تفویض اختیار به استان‌ها صورت گرفته است اما کافی نیست و بسیاری از امور و مسائل استان نیازمند ارجاع به مرکز است.

 

 وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: براساس نیازمندی‌های استان باید اختیارات دستگاه مربوطه خود را که نیازمند تفویض اختیار به استاندار و استان است را به ترتیب اولویت احصا و ارائه دهند.

 

 ازهاری در بخش دیگر سخنان خود به پروژه گردشگری قشلاق- گریزه اشاره و اظهار کرد: طی دوماه گذشته چندین جلسه در خصوص این پروژه برگزار شد و در طی هفته جاری نیز از روند اجرای این پروژه بازدید به عمل آمد.

منبع؛ روابط عمومی استانداری کردستان