شناسهٔ خبر: 71446645 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

برگزاری کارگاه آموزش منطقه‌ای تسهیلگران پیشگیری از خودکشی با تأکید بر شبکه‌سازی و استانداردسازی

کارگاه سه‌روزه آموزش منطقه‌ای تسهیلگران برنامه پیشگیری، کنترل و کاهش خودکشی با حضور متخصصان و مدرسان مجرب برگزار شد. معصومه توکلی، مدیرکل دفتر مشاوره و امور روان‌شناختی سازمان بهزیستی کشور، در این برنامه بر اهمیت شبکه‌سازی، استانداردسازی آموزش‌ها و نقش فعالانه افراد در پیشگیری از خودکشی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل  بهزیستی استان تهران، کارگاه سه‌روزه آموزش منطقه‌ای تسهیلگران برنامه پیشگیری، کنترل و کاهش خودکشی با هدف توانمندسازی فعالان این حوزه برگزار شد.

معصومه توکلی، مدیرکل دفتر مشاوره و امور روان‌شناختی سازمان بهزیستی کشور، در سخنرانی خود ضمن تأکید بر استانداردسازی آموزش‌ها، اظهار داشت: «یکی از مهم‌ترین اهداف این دوره، یکسان‌سازی آموزش‌ها در سراسر کشور است تا تمامی استان‌ها از برنامه‌های آموزشی یکپارچه و باکیفیت بهره‌مند شوند.»

وی همچنین با اشاره به نقش شبکه‌سازی در موفقیت برنامه‌های پیشگیری از خودکشی افزود: «ما زیرساخت‌های لازم را آماده کرده‌ایم و حالا باید این شبکه را توسعه دهیم تا با همکاری تسهیلگران و متخصصان، برنامه‌ها را در سطح گسترده‌تری اجرا کنیم.»

توکلی ضمن انتقاد از کندی برخی نهادهای مسئول در اجرای برنامه‌های پیشگیری از خودکشی، بر نقش فعالانه افراد و سازمان‌های مختلف در پیشگیری از این آسیب اجتماعی تأکید کرد و گفت: «نباید تنها به نهادهای دولتی متکی باشیم. هر فرد و مجموعه‌ای که توانایی دارد، باید در این مسیر قدم بردارد.»

وی در پایان از تلاش‌های تمامی مدرسان، کارشناسان و فعالان این حوزه قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این دوره‌ها در سال‌های آینده توسعه بیشتری پیدا کند.