بادرست کردن برگر مغزدار خانگی، خیالتان از سلامت و بهداشتی بودن فست فود راحت خواهد بود. این غذا در کمتر از یک ساعت آماده میشود.
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم
تخممرغ: ۵ عدد
پیاز: ۴ عدد
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
پودر سیر، پودرپیاز و نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
۱.گوشت را با پیاز و سیر رندهشده و آب گرفته مخلوط و ادویهها را به آن اضافه کنید.
۲.یکی از تخممرغها و آرد سوخاری را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
۳.مواد را به ۴ قسمت تقسیم و گرد کنید. بعد از کمی استراحتدادن به آن، مرکز دایره برگر را به کمک یک لیوان کوچک خالی کنید. برگرها را در تابه چرب شده سرخ کنید. وقتی یک طرف آن سرخ شد، برگر را برگردانید.
۴.وسط هر برگر یک تخممرغ بشکنید و صبر کنید تا تخممرغ ببندد و طرف دوم برگر هم سرخ شود.
۵.برگرهای مغزدار را در نان مخصوص همبرگری قرار دهید و با گوجه و کاهو ساندویچتان را کامل کنید.
نکته: مواد برگر باید بافت منسجم، نه خیلی شل و نه خیلی سفت داشته باشد.
منبع: همشهری آنلاین