به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ معاون صدای صداوسیمای مرکزاصفهان گفت: جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر» با دریافت بیش از ۸۰۰ اثر تخصصی از سراسر کشور، توانست بستری مناسب برای شناسایی استعدادهای حوزه تولیدات رادیویی و پرداختن به مسائل مهم شهری از دریچه رسانه را فراهم کند.
سید صالح پرورش افزود: این جشنواره با تمرکز بر موضوعاتی همچون روابط اجتماعی، زیباسازی شهر، حملونقل عمومی و خدمات شهری نقش مؤثری در بهبود فرهنگ شهروندی و تعامل سازنده بین شهروندان و مدیریت شهری ایفا کرد.
وی گفت: دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر در سه بخش مردمی، حرفهای و دانشآموزی در چهار محور رعایت اخلاق و حقوق شهروندی، خدمات شهری، حملونقل عمومی و ترافیک و اطلاعرسانی برگزار شد. قالبهای بخش حرفهای جشنواره نمایش طنز، نمایش بلند، مینی فیچر و psa، بخش مردمی و دانشآموزی پادکست و عکاسی بود.
استاندار اصفهان هم در این آیین با اشاره به ظرفیت های رسانه در عرصه های مختلف در حوزه فرهنگ شهروندی گفت: رادیو از اهمیت بالایی برخوردار است و مدیریت شهری لازم است صدای شهر بانشاط و سرشاز از امید باشدو باید معنویت و آثار هنری در صدای شهر انعکاس داده شود.
جمالی نژاد افزود: جشنواره ملی رادیویی صدای شهر فرصتی مناسب برای انعکاس ظرفیت های شهری در حوزه های مختلف است.
وی همراهی هنرمندان و فعالان حوزه صداوسیما را برای حل مشکلات اصفهان ضروری دانست و گفت: رادیو بهعنوان یک رسانه صمیمی، ساده و البته باسابقه، جایگاه مهمی در جامعه دارد و حلقه واسط موثری میان مردم و مسئولان بهشمار میرود.
جمالی نژاد افزود: در حوزه فرهنگ شهروندی، به طور یقین رادیو بر دیگر حوزههای رسانهای ارجحیت دارد و البته صدای رادیوی شهر ما باید صداهایی پرامید، بانشاط و پرشور باشد و آنچه در شهر جریان دارد را منعکس کند.
وی برگزاری جشنواره رادیویی صدای شهر را اقدام بسیار قابلتوجهی در زمینه ارتقای سطح کیفی آثار رادیویی دانست و ابراز امیداوری کرد: هنرمندان و فعالان حوزه صدا و سیمای اصفهان کمکرسان ما برای حل مشکلات استان باشند.
شهردار اصفهان هم در این جشنواره گفت: یکی از انتظاراتی که رهبر انقلاب در دیدارهای اخیر خود مطرح کردهاند، این است که کارهای فرهنگی و هنری باید مؤثر واقع شود؛ در واقع اگر هنرمندان نمیتوانند کاری مؤثر و تأثیرگذار انجام دهند، نباید منابع و اموال بیتالمال را بیدلیل هدر دهند.
علی قاسم زاده با اشاره به اهمیت تولید آثار هنری مؤثر افزود: منظور از «کار مؤثر» در عرصه هنر، اثری است که بتواند تأثیر عمیق و ماندگاری بر ذهن و احساسات مخاطب بگذارد.
وی با اشاره به اهمیت تولید آثار هنری ماندگار و مؤثر افزود: هنرمندان باید در تلاش باشند آثاری خلق کنند که نهتنها مردم را شاد و هیجانزده کند، بلکه شور و شوقی عمیق در درون آنها ایجاد کند.
شهردار اصفهان ابراز امیدواری کرد: هر یک از هنرمندان بتوانند آثار ماندگار و تأثیرگذاری تولید کنند که بر فرهنگ و رفتار مردم تأثیر بگذارد و جامعه را به سمت رشد و تعالی سوق دهد.
در آیین اختتامیه این رویداد فرهنگی از هنرمندان رسانه ملی و برگزیدگان جشنواره تجلیل شد.