شناسهٔ خبر: 71445271 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

قالیباف پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان:

مجلس شورای اسلامی تلاش دارد اهداف توسعه روابط بین‌المللی و منطقه‌ای را با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی فعال دنبال کند

قالیباف پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان: رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان به منظور شرکت در پانزدهمین نشست مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس آسیایی گفت: مجلس شورای اسلامی تلاش دارد اهداف توسعه روابط بین‌المللی و منطقه‌ای را با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی فعال دنبال کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه امشب (سه‌شنبه، 30 بهمن ماه 1403) در مصاحبه زنده تلویزیونی در فرودگاه مهرآباد تهران و پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان به منظور شرکت در پانزدهمین نشست مجمع عمومی اتحادیه بین المجالس آسیایی(APA)، گفت: نشست‌های این مجمع از صبح فردا آغاز می‌شود و مجلس شورای اسلامی ایران به‌عنوان یکی از اعضای مؤثر و مؤسس این مجمع در این دوره حضور دارد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به حضور هیأت پارلمانی کشورمان به‌عنوان یکی از سخنرانان این نشست، عنوان کرد: در این دوره مجمع بیش از 30 هیأت از کشورهای آسیایی حضور دارند لذا فرصت مناسبی برای ماست تا توسعه روابط را از طریق دیدارهای دوجانبه دنبال کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه باکو به عنوان پایتخت جمهوری آذربایجان روابط تاریخی و متنوعی با جمهوری اسلامی ایران دارد، اظهار داشت: همچنین حضور در این مجمع فرصتی برای دیدارهای دوجانبه با رئیس جمهور و رئیس مجلس جمهوری آذربایجان فراهم کرده است تا توسعه روابط در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران که توسعه روابط با کشورهای همسایه است، دنبال کنیم. در جریان این سفر همچنین ملاقاتی با ایرانیان مقیم باکو خواهیم داشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب خطاب به نمایندگان مجلس دوازدهم در خصوص حوزه سیاست خارجی، خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تلاش دارد اهداف توسعه روابط بین‌المللی و منطقه‌ای را با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی فعال دنبال کند.

پیش از این هیأت پارلمانی ایران متشکل از محسن زنگنه، عباس پاپی زاده و شهین جهانگیری به منظور شرکت در این نشست وارد باکو شده بودند.

گفتنی است، ۲۶ کشور ایران، آذربایجان، بحرین، اندونزی، پاکستان، قطر، ترکیه، روسیه، عراق، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، بوتان، عمان، بلاروس، امارات، اردن، تایلند، فلسطین، کامبوج، چین، هند، لائوس، قرقیزستان، قبرس، قزاقستان و ۶ سازمان بین‌المللی در این نشست حضور دارند.

انتهای پیام/