شناسهٔ خبر: 71445134 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار خوزستان:

استاندار خوزستان: بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم

اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان گفت: هر مدیری پرکارتر، دلسوزتر و مردمی‌تر باشد از او حمایت می کنیم و بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم.

صاحب‌خبر -

سید محمد رضا موالی زاده روز سه شنبه در نشست هم اندیشی با رسانه های خورستان اظهار کرد: مسائل استان از جمله دغدغه‌های رسانه‌ها و راهکارهای حل آنها در این نشست مطرح شد که به صورت جدی پیگیری های لازم صورت می‌گیرد.

وی افزود: از ابتدای کار تاکنون وجه غالب کار ما برای خدمت به مردم با عزم و اراده و انگیزه، توسعه همه‌جانبه استان است و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم/ پرداخت ۳۰۰ فقره تسهیلات کم‌بهره به خبرنگاران

استاندار خوزستان ادامه داد: در بخش کشاورزی ، صنعت و خدمات در همه شهرستان ها برنامه‌های مفصلی برای توسعه استان بر اساس سند آمایش توسعه، تدوین شده است.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در کنار مشکلات استان وجود دارد که اگر فعال شوند، به رفع بسیاری از مسائل کمک کرده و چشم‌اندازی روشنی برای استان به همراه دارد.

موالی زاده خاطرنشان کرد: بدون بزرگنمایی به آینده استان امیدوار هستم و خوشحالیم که اکنون این استان در مرکز توجه دولت قرار گرفته است.

بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم/ پرداخت ۳۰۰ فقره تسهیلات کم‌بهره به خبرنگاران

وی افزود: باتوجه به این ظرفیت، در ماه‌های اخیر هیات‌های مختلف به خوزستان سفر کرده‌اند که به گستردگی در هیچ استانی چنین سفرهایی صورت نگرفته است.

استاندار خوزستان بیان کرد: در خوزستان ظرفیت‌های مختلف صنعت در بعد کلان نظیر نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد و شهرک‌های صنعتی در کنار صنایع خرد وجود دارد که بهترین فرصت برای سرمایه‌گذاری است.

وی اظهار کرد: همچنین با توجه ظرفیت‌های قابل توجه بخش کشاورزی، با تولید ۱۳۸ نوع محصول، می توانیم این استان را به عنوان قطب کشاورزی قابل توجه معرفی کنیم.

بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم/ پرداخت ۳۰۰ فقره تسهیلات کم‌بهره به خبرنگاران

موالی زاده یادآور شد: فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری نیز با جدیت دنبال می‌شود و در حوزه خدمات نیز اگر طرح خرما با شرط واگذاری زمین رایگان به مردم از طرف منابع طبیعی دنبال شود، یکی از ظرفیت های موثر برای رونق بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم بخش خصوصی در استان فعال‌تر شود و به صورت جدی از تمامی سرمایه‌گذارن داخلی و خارجی استقبال می‌کنیم.

موالی زاده گفت: تفاهم نامه خواهر خواندگی خوزستان و یکی از استان‌های چین نیز از دیگر برنامه‌ها جهت توسعه استان است که بستر رشد و پیشرفت را فراهم می‌کند.

بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم/ پرداخت ۳۰۰ فقره تسهیلات کم‌بهره به خبرنگاران

وی خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که در سفر رئیس جمهور به خوزستان مطرح شد ، موضوع تفویض اختیارات بیشتر به استانداری بود که روز چهارشنبه نیز جلسه ای به همین منظور در تهران برگزار می‌شود که در نتیجه مباحث استان در بازه زمانی کوتاه‌تری دنبال می‌شود.

استاندار خوزستان گفت: همچنین انتقال حساب های بانکی شرکت ها و دفاتر بیمه و مالیاتی و خرید این شرکت ها از درون استان از دیگر دستاوردهای مهم سفر رییس جمهور به خوزستان است.

وی ادامه داد: تشکیل کارگره مدیران مجرب بخش انرژی در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی و طرح‌هایی که مبنای قرارداد آن‌ها ارزی است، نیز در دستور کار قرار گرفته است.

بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم/ پرداخت ۳۰۰ فقره تسهیلات کم‌بهره به خبرنگاران

موالی زاده بیان کرد: اکنون افق حرکت در خوزستان روشن بوده و بیشتر وقت خود را نه صرف مسائل حاشیه‌ای، بلکه صرف مباحث توسعه و آبادانی و عمرانی استان خواهیم کرد.

وی افزود: محرومیت زدایی، حفظ محیط زیست، احیای ظرفیت اشتغال باید محور توسعه قرار گیرد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: از انتقاد استقبال می‌کنیم ولی مرزهای اخلاق را نیز در هر جایی باید پاس بداریم.

وی خاطرنشان کرد: در نظام جمهوری اسلامی باید شان و جایگاه‌ها حفظ شود چرا که خدمت به مردم و جلب رضایت آن‌ها یک وظیفه انقلابی و فراتر از بحث اداری است.

موالی زاده گفت: هیچ خدمتی را نباید بزرگنمایی کنیم و هرچیزی باید در حد و اندازه‌ خود مورد توجه قرار گیرد؛ همواره از شفافیت استقبال می‌کنیم و در هر جایگاهی، تخریب و جعل واقعیت را خوشایند نمی‌دانیم.

وی اظهار کرد: باید راستگویی و انتقادپذیری را ترویج داده و مردم را ارباب خود بدانیم؛ باید این حس خدمت در تمامی مدیران ما نیز وجود داشته باشد و هر مدیری در جهت خدمت به مردم کوتاهی کند، با جدیت برخورد می‌کنیم.

استاندار خوزستان با بیان اینکه مردم رسانه را امین خود می‌دانند، گفت: عنصر آزادگی مهم است؛ انسان آزاده حق گو شده و واقعیت را می نویسد و این ویژگی رسانه برای شفاف‌سازی به ما کمک می‌کند.

موالی زاده افزود: ممکن است ما به واسطه مشغله کاری، برخی از مسائل و مشکلات جامعه از دید ما دور بماند و به همین جهت به رسانه‌ها برای انعکاس واقعیت‌های جامعه اعتماد داریم اما انعکاس آنها باید بدون بزرگنمایی مطرح شود.

آزادی عمل فعالیت‌ رسانه‌ای در اولویت است

مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان روز سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی با رسانه‌های استان در استانداری خوزستان، با بیان اینکه آزادی عمل فعالیت‌ رسانه‌ای در اولویت است، اظهار کرد: اکنون این مساله یکی از رویکردهای اصلی دولت چهاردهم و سیاست‌های دولت در استان است.

نعیم حمیدی افزود: باید ضمن احترام به هنجارها و ارزش‌های جامعه، فضایی ایجاد شود تا رسانه‌ها نقش و وظایف خود را به درستی ادا کنند و ما نیز سعی داریم در این زمینه، تسهیل کننده باشیم.

وی ادامه داد: یکی از خواسته‌های اصلی ما انعکاس هرچه بهتر و باکیفیت رویدادهای مهم و دستاوردهای ارزشمند دولت در استان است.

مدیر روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری خوزستان تصریح کرد: اکنون باتوجه به جهت‌گیری دولت و تلاش‌های استاندار، توافقات برای جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در زمینه راه‌اندازی هلدینگ ماهان، مزرعه ۱۰ هزار هکتاری نخل مجول و جزیره مینو به عنوان قطب گردشگری جنوب غرب کشور، انجام شده است.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی تحول خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری صورت گرفته که نیاز است رسانه‌ها در این زمینه همراهی و تعامل بیشتری با دولت داشته باشند تا بتوانیم بسترهای مناسب سرمایه‌گذاری در استان، بیشتر معرفی کنیم.

توسعه بخش خصوصی مانع تعارضات می‌شود

مدیرمسئول پایگاه خبری شوشان گفت: برای داشتن جامعه‌ای سالم، باید نهاد عمومی پرقدرتی داشته باشیم و جایگاه انجمن‌ها و نهادها به صورت ویژه دیده شود؛ تقویت و توسعه بخش خصوصی همواره مانع تعارضات می شود و تلاش برای دولتی شدن هرچیزی جایز نیست چرا که آسیب‌ها و ناکارامدی‌های زیادی به دنبال دارد.

امید حلالی افزود: خوزستان از دولتی بودن بیش از حد رنج می برد و اهواز به شهر نهادهای دولتی تبدیل شده و آینه تمام‌نمایی از مدیریت دولتی است.

وی تصریح کرد: برخی صنایع سودهای کلانی به واسطه استقرار فعالیت صنعتی در استان دارند اما فواید آن به خوزستان نمی‌رسد ؛ مسئولیت‌های اجتماعی تنها توزیع بسته‌های معیشتی و برگزاری اردوی تفریحی و زیارتی نیست.

پیشکسوت رسانه خوزستان بیان کرد: رسانه‌ها لیدر جریان مطالبه‌گری هستند و نقش موثری در زمینه شناسایی و بررسی فعالیت‌های شرکت‌ها و چگونگی عمل به مسئولیت‌های اجتماعی صنایع، دارند.

وی خاطرنشان کرد: آلودگی زیست‌محیطی نیز همواره مورد انتقاد شهروندان و رسانه‌ها بوده و انتظار می‌رود پاسخ شفافی از سوی صنایع آلاینده در زمینه کاهش آلودگی هوا، رعایت مسائل زیست‌محیطی و مسئولیت‌های اجتماعی به جامعه منتقل شود.

بر سر منافع مردم با هیچکس تعارف نداریم/ پرداخت ۳۰۰ فقره تسهیلات کم‌بهره به خبرنگاران

در کنار مسئولان، مسیر توسعه را برای استان هموارتر کنیم

سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت: رسانه، به‌ویژه خبرگزاری رسمی کشور، نقش کلیدی در انعکاس مسائل، چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی استان دارد.

حمیدرضا ترابی‌فرد افزود: ایرنا به‌ عنوان خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران و رسانه‌ای که با ۹۰ سال سابقه در اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق دارد، همواره تلاش کرده تا با ارائه اخبار مبتنی بر واقعیت، پل ارتباطی بین مردم و مسئولان باشد.

وی بیان کرد: ما در این مجموعه، رسالت خود را در انتقال واقعیت‌ها، ارائه راهکارها و آگاهی‌بخشی عمومی می‌دانیم و سعی داریم در کنار مسئولان، مسیر توسعه را برای استان هموارتر کنیم.

سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) خاطرنشان کرد: ما در ایرنا آماده‌ایم که در کنار دولت، برای رونق اقتصادی، بهبود معیشت مردم و توسعه همه‌جانبه استان قدم برداریم و مسائل را با نگاه کارشناسی و مبتنی بر مستندات، به جامعه منتقل کنیم وامیدوارم که این نشست زمینه‌ای برای هم‌افزایی بیشتر و دستیابی به راهکارهای مؤثر باشد.

همچنین معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: مباحث خوب و عمیقی در این جلسه هم‌اندیشی مطرح شد و بیشتر در محورهای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع ، آلودگی زیست محیطی،فرصت‌های سرمایه‌گذاری، مطالبات شمال خوزستان و مشکلات زیرساختی، اهمیت امیدآفرینی، مطالبات رسانه‌ها از صنایع و دستگاه‌های استان، حمایت از استانداران و مدیران بومی مطرح شد.

علی بویری بیان کرد: یکی از مسائل مطرح شده در این جلسه در زمینه محدودیت در انتصابات استان بود که باید بگوییم ارزیابی فرمانداران در مسائل مختلف بخصوص در بحران‌ها انجام شده اما باتوجه به استعلامات و هماهنگی با برخی دستگاه‌های متولی، انتصابات امر زمان‌بری است.

وی تصریح کرد: تفویض اختیار به معاونان استاندار صورت گرفته و نقش راهبردی دارند.

به گزارش ایرنا ، نخستین نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه استان و دولت در خوزستان با حضور استاندار، معاون سیاسی و اجتماعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد و جمعی از رسانه‌های استان با هدف تعامل هرچه بیشتر برگزار شد.

در این نشست تعدادی از مدیران رسانه استان نیز در حوزه اطلاع‌رسانی و اهمیت امیدآفرینی به جامعه پیشنهادات و مسائلی را در حضور استاندار خوزستان مطرح کردند.