شناسهٔ خبر: 71444413 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کشف هروئین از معده چهار قاچاقچی در خوسف

بیرجند- ایرنا- فرمانده انتظامی خوسف گفت: با هوشیاری ماموران موادمخدر و یگان امداد این شهرستان، از معده چهار سوداگر مرگ مقدار سه کیلو و ۶۰۰ گرم هرروئین کشف شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پایگاه پلیس، سرهنگ سیدرضا حسینی روز سه شنبه اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر و یگان امداد شهرستان خوسف هنگام کنترل خودروهای عبوری، به مسافران ۲ دستگاه سواری پژو و سمند مشکوک شدند و خودروها را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی بیان کرد: ماموران انتظامی در بازجویی و بررسی‌های به عمل آمده از سرنشینان خودرهای سواری متوجه شدند که چهار نفر از سرنشینان اقدام به حمل موادمخدر به صورت بلع و انباری کرده اند.

فرمانده انتظامی شهرستان خوسف افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی و با رعایت موازین شرعی و قانونی در این رابطه سه کیلو و ۶۰۰ گرم هروئین که در معده متهمان به صورت انباری جاساز شده بود، کشف کردند.

سرهنگ حسینی با اشاره به این که متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند؛ یادآور شد: پلیس قاطعانه و در چارچوب قانون با قاچاقچیان موادمخدر برخورد می‌کند و در این مسیر از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌کند.