باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _ طی آئینی امروز ۶۳۵ واحد مسکونی با صرف هزینه ای بالغ بر ۷۸۲۰ میلیارد ریال با حضور حق شناس استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استانی به بهره برداری رسید.
هادی حق شناس ، استاندار گیلان در این آئین با بیان اینکه توجه به مسکن یکی از مقوله های مهم رفاه در جامعه شمرده می شود که باید بدان توجه ویژه شودگفت: خوشبختانه در دولت افرادی مسئولیت این حوزه را عهده دار هستند که نگاه مسکن و شهرسازی دارند.
استاندار گیلان گفت : ۲۸هزار متقاضی مسکن در استان است که همه دستگاهای متولی جهت تامین این نیاز مردم باید تلاش لازم را انجام دهند.
حق شناس افزود: همه باید تلاش کنیم تا مشکل مسکن در کشور حل شود ، متاسفانه با توجه به تورم شاهد فقر مسکن در جامعه هستیم.
وی با تاکید بر اینکه در این شرایط تورمی، به زمان تامین و تحویل مسکن بیش از پیش باید توجه شود اذعان داشت : با توجه به تورم ، این فقر در جامعه عمیق تر خواهد شد و چه بسا در این شرایط زمان مسکن دار شدن طولانی تر می شود .
علیزاده سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان در این آئین گفت: این پروژه ها شامل ۶۰ واحد طرح حمایت شهری در رشت، ۴۲۵ واحد خودمالک شهری و ۱۵۰ واحد باز آفرینی شهری در سطح استان است.
وی گفت: امروز ۶۰ واحد از مجتمع ۲۰۰ واحدی آبادگر خانه گیل رشت بصورت نمادین افتتاح و به متقاضیان واگذار شد.