شناسهٔ خبر: 71441074 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بهره برداری از ۶۳۵ واحد طرح نهضت ملی مسکن در گیلان

۶۳۵واحد طرح نهضت ملی مسکن گيلان باحضور استاندار گیلان و جمعی از مسئولان به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

 

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سمیه بشارتی _  طی آئینی  امروز ۶۳۵ واحد مسکونی با صرف هزینه ای بالغ بر ۷۸۲۰ میلیارد ریال با حضور حق شناس استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استانی به بهره برداری رسید.

هادی حق شناس ، استاندار گیلان  در این آئین با بیان اینکه توجه به مسکن یکی از مقوله های مهم رفاه در جامعه شمرده می شود که باید بدان توجه ویژه شودگفت: خوشبختانه در دولت افرادی مسئولیت این حوزه را عهده دار هستند که نگاه مسکن و شهرسازی دارند.‌

استاندار گیلان گفت : ۲۸هزار متقاضی مسکن در استان است که همه دستگاهای متولی جهت تامین این نیاز مردم باید تلاش لازم را انجام دهند. 

بهره برداری از ۶۳۵ واحد طرح نهضت ملی مسکن در گیلان

حق شناس افزود: همه باید تلاش کنیم تا مشکل مسکن در کشور حل شود ، متاسفانه با توجه به تورم شاهد فقر مسکن در جامعه هستیم.‌

وی با تاکید بر اینکه  در این شرایط تورمی،  به زمان تامین و تحویل مسکن بیش از پیش باید توجه شود اذعان داشت : با توجه به تورم ، این فقر در جامعه عمیق تر خواهد شد و  چه بسا در این شرایط زمان مسکن دار شدن طولانی تر می شود . 

علیزاده سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان در این آئین گفت: این پروژه ها شامل ۶۰ واحد طرح حمایت شهری در رشت، ۴۲۵ واحد خودمالک شهری و ۱۵۰ واحد باز آفرینی شهری در سطح استان است.

بهره برداری از ۶۳۵ واحد طرح نهضت ملی مسکن در گیلانوی گفت: امروز ۶۰ واحد از مجتمع ۲۰۰ واحدی آبادگر خانه گیل رشت بصورت نمادین افتتاح و به متقاضیان واگذار شد.