به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران با اصحاب رسانه به مناسبت بزرگداشت هفته جوان برگزار شد.
علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در این نشست با اشاره به طرحهایی که برای جوانان در نظر گرفته شده است گفت: بسیاری از طرحها و برنامهها با استفاده از ظرفیتهای سمنها و گروههای جهادی و محلات انجام میشود که جوانان با توجه به نیازی که در محله خود احصا کردهاند برای رسیدگی به آن تلاش میکنند.
وی افزود: بسیاری از دستگاهها وظایف ذاتی دارند کت وظیفه پیگیری و نظارت بر وظایف دستگاهها و نهادها بر عهده اداره کل ورزش و جوانان استان است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری برنامههای مختلف در هفته جوان بیان کرد: تقارن هفته جوان با ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام با دهه فجر ما سعی کردیم برنامههای متنوعتر و از لحاظ کیفیت. کمیت بهتر از سال پیش باشد.
جوادی در ادامه گفت: اداره کل با استفاده از ظرفیت جوانان توانست این موضوع را پررنگتر کرده و سمنها و تشکلهای مردمی در کاهش ناهنجاریهای موضوعات مربوط به جوانان نقش مؤثری ایفا کردند.
وی اظهار کرد: باید بتوانیم ظرفیت باور و اعتمادسازی به جوان را افزایش دهیم و نگاه به این نسل را تغییر بدهیم و از آنان برای کاهش ناهنجاریها بهره بگیریم.
وی تاکید کرد: در هفته جوان حدود ۲۰۰۰ برنامه برگزار شده یا در حال اجرا هست. ۱۷۰ کارگاه اشتغال و کارآفرینی در استان تهران با نگاه اشتغالزایی ایجاد شد و جوانان بر اساس نیاز منطقه خودشان فعالیت کردند و ۴۲۵۰ نفر در استان تهران در این طرح شاغل شدند.
وی با اشاره به نشست جوانان با مقامات و مسئولین استانی بیان کرد: این اقدام در راستای ایجاد یک جریان هم افزا برای حل چالشها بود. همچنین ۵ اردوی روایت پیشرفت برای جوانان دانشجوی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد تا این جوانان بتوانند دانش آموزان خود را در برابر هجوم رسانهای با رشد و پیشرفت کشور آشنا کنند.
جوادی همچنین گفت: در رویداد جشنواره اتفاق سر شبکههای تشکل ای جوانان از کل کشور در آنجا حضور یافتند و به هم اندیشی پرداختند. ۴۹ نفر تسهیلات کارآفرینی به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال دریافت کرده اند. ۳۰ مرکز تخصصی ازدواج و خانواده در مدت اخیر جهت مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی برگزار شد.
وی افزود: ۱۷ جشن هفته جوان برگزار شده و خواهد شد و از جوانان برتر استان تهران تقدیر میشود. این جوانان بر اساس اسنادی که در سامانه جوان پلاس بارگذاری کردهاند انتخاب شدهاند. علاوه بر این برگزاری ۱۱۵۹ جلسه مشاوره رایگان در راستای تقویت خانواده هم از جمله اقدامات بوده است.
جوادی با اشاره به موضوع وام ازدواج گفت: یکی از مواردی که در دستورکار ستادهای ساماندهی قرار دارد موضوع وام ازدواج است که مورد پیگیری ما بوده است. در استان تهران در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۷۰ همت مبلغ اعطای وام تا کنون بوده است. ۱۳ درصد کل وام ازدواج کشور در استان تهران بوده و ۲۲۰۰۰ متقاضی داشتهایم که به ۷۰ درصد آنان وام پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی با بانکهای عامل امیدواریم تا پایان سال بتوانیم وام ۳۰ درصد باقی مانده را هم پیگیری کرده و شاهد پرداخت آن باشیم.