شناسهٔ خبر: 71437356 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

گاز ۶۵ اداره پرمصرف در استان قم قطع شد

قم - ایرنا - مدیرعامل شرکت گاز قم از ادامه پایش‌های مشترک این شرکت با شرکت توزیع نیروی برق و دفتر بازرسی استانداری خبر داد و گفت: از ابتدای فصل سرد امسال جریان گاز ۶۵ اداره پرمصرف در این استان قطع شده‌است.

صاحب‌خبر -

مرتضی خوش‎‌لهجه روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این پایش‌ها به‌منظور بررسی عملکرد ادارات و دستگاه‌های استان در حوزه مدیریت مصرف انرژی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به انجام ۱۴ هزار و ۴۱۷ مورد پایش دمای ادارات، دستگاه‌ها و سایر اماکن دولتی از مجموع ۳۹ هزار پایش صورت گرفته در فصل سرد سالجاری، گفت: در همین راستا جریان گاز ۶۵ اداره‌ای که به اخطارهای کارشناسان شرکت گاز بی‌توجه بوده‌اند، قطع شده‌است.

وی با بیان اینکه ادارات و دستگاه‌های استان باید دمای محیط خود را بر روی کمینه دمای رفاه یعنی ۱۸ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنند، تصریح کرد: افزون بر این، ۳۰ درصد کاهش روشنایی از دیگر تکالیفی است که ادارات و دستگاه‌های دولتی در استان قم ملزم به رعایت آن هستند.

خوش‎‌لهجه با اشاره به حضور نماینده دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری قم در این پایش‌ها، خاطرنشان کرد: این اقدام به‌منظور هماهنگی و ضمانت اجرای دستورالعمل‌های مصوب صورت می‌گیرد.

وی میزان تاثیرگذاری این پایش‌ها را مطلوب عنوان کرد و در ادامه افزود: تمرکز این پایش‌ها بر اماکن دولتی می‌تواند در ایجاد یک «هنجار اجتماعی مطلوب» در جامعه موثر باشد و موجب تقویت اجرای قوانین در استان و کشور شود.

خوش‎‌لهجه از قطع گاز سه دستگاه دولتی در روز جاری خبر داد و ابراز کرد: این اقدام پس از صدور اخطارهای مکتوب صورت گرفته‌است.