شناسهٔ خبر: 71437110 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

برگزاری چهل و سومین جشنواره فرهنگی و هنری «فردا» در قشم

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم از حضور سه هزار نفر - رشته دانش آموز شرکت کننده در گرایش‌ها و رشته‌های مختلف چهل و سومین جشنواره فرهنگی و هنری «فردا» در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس خبر داد.دا

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین،  عنایت پورسالاری روز سه شنبه اظهار داشت: این جشنواره برابر روال همه ساله در چهار مرحله مدرسه، شهرستان/منطقه، استانی و کشوری به صورت فرآیند محور برگزار می شود.

وی ادامه داد: در اجرا و برگزاری این جشنواره رویکردهای تحول‌آفرین در تربیت هنری، زیبایی‌شناختی و مدرسه محوری توسط آموزش و پرورش دنبال می‌شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: این رقابت در ۸۰ مدرسه قشم آغاز شده و دانش‌آموزان برتر پس از طی مرحله مدرسه‌ای، منطقه‌ای و استانی، براساس سهمیه تعیین شده به مرحله کشوری راه می‌یابند.

پورسالاری اضافه کرد: مرحله مدرسه، مهم ترین مرحله این جشنواره است، که بیشترین توجه و تمرکز معطوف به این مرحله از جشنواره است، زیرا اگر هرم جشنواره را در نظر بگیریم، مدرسه وسیع ترین بخش آن است که هدف نظام تعلیم و تربیت در آنجا محقق می شود و اگر چنانچه این مرحله مورد غفلت واقع شود؛ مراحل دیگر جشنواره شکل نمادین می یابد که نمی تواند اهداف مورد نظر در سند تحول را محقق کند.

وی گفت: در این جشنواره پس از دریافت آثار از سوی دانش آموزان دوره های اول و دوم ابتدایی و اول و دوم متوسطه مرحله داوری آثار برگزار خواهد شد و از بین آثار ارسالی به دبیرخانه در ۶ بخش شامل فیلم و هنرهای نمایشی، هنرهای آوایی، هنرهای دستی و تجسمی، رشته های همگانی، آفرینش های ادبی، رسانه و فضای مجازی که در مجموع نزدیک به ۸۰ رشته و گرایش مختلف را شامل می شود، آثار برگزیده برای رقابت در سایر بخش های جشنواره انتخاب خواهند شد.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم اعلام کرد: دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره آثار خود را در ۲ بخش موضوعی و آزاد خلق و ارسال می کنند که در دستاوردها و پیشرفت های ایران، هویت ایرانی، اسلامی و انقلابی نوجوان، اسکتبار ستیزی و مقابله با استعمار، ایثار و شهادت، مفاخر و مشاهیر ایران زمین، مقاومت اسلامی، مسئله فلسطین، آیه های زندگی، خلیج فارس، نوجوان ایرانی و ایل من(مخصوص دانش آموزان عشایری) از موضوعات بخش موضوعی است.

وی تصریح کرد: در بخش آزاد نیز دانش آموزان با رعایت ارزش های دینی و ملی آثار خود را خلق و ارسال کرده اند.

جشنواره فرهنگی و هنری «فردا» جشنواره‌ای به منظور استعدادیابی هنری و مهارتی دانش آموزان و سوق دادن آنها به سمت تولید آثار فاخر است که هرساله در رشته‌های هنری از جمله هنرهای نمایشی، آوایی، ادبی، رسانه، فضای مجازی و هنرهای دستی و تجسمی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

46