شناسهٔ خبر: 71437000 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

قالیباف: هدف اصلی ما رشد پایدار و حل مشکل ناترازی‌هاست

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که نوسانات بازار، تامین کالاهای اساسی، موضوع سلامت و مسکن را تحت تاثیر قرار ندهد؛ هدف اصلی ما رشد پایدار و حل مشکل ناترازی‌هاست.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، مجلس امروز جلسه غیرعلنی با محوریت  بررسی مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با محوریت رسیدگی به نوسانات ارزی با حضور رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد برگزار کرد.

بعد از پایان این جلسه، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس گفت: مقرر شد بتوانیم هر دو، سه ماه یک بار این جلسات برگزار کنیم و به جای اینکه خدای ناکرده بخواهیم در مجلس مچ‌گیری شود، دست‌گیری کنیم. 

وی تاکید کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که نوسانات بازار تامین کالاهای اساسی، موضوع سلامت و مسکن را تحت تاثیر قرار ندهد.

رییس مجلس اظهار کرد: هدف اصلی ما رشد پایدار و حل مشکل ناترازی‌هاست.

قالیباف همچنین گفت: همیشه تهدیدهای پنهان و پیدای «با ترامپ» و «بی ترامپ» برای کشور ما بوده است اما ما به فضل الهی با همکاری و همدلی و جهاد تصمیم پیش رفته و با قدرت و عقل جمعی کار را پیش خواهیم برد.

انتهای پیام