شناسهٔ خبر: 71436836 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

جدیدترین پهپادهای انتحاری و شناسایی تاکتیکی سپاه رونمایی شد

پهپادهای جدید انتحاری و شناسایی تاکتیکی نیروی زمینی سپاه در جریان رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ رونمایی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر، در جریان رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه، پهپادهای جدید انتحاری و شناسایی تاکتیکی نزسا رونمایی شدند.

 

پهپاد شناسایی هیبریدی «بینا» با برد عملیاتی ۴۰ کیلومتر، پهپادهای شناسایی «قندیل ۴ و ۵» با برد ۱۰۰ کیلومتر و مداومت پروازی ۵ و ۱۰ ساعت، پهپاد عمود پرواز بمب افکن «اربعین» با برد ۱۰ کیلومتر و حمل بمب ۷ کیلوگرمی، پهپاد انتحاری «رعد ۲» با برد ۲۰ کیلومتر و سرجنگی ۵ کیلوگرم، پهپاد انتحاری «رعد ۳» با برد ۱۰۰ کیلومتر و سرجنگی ۱۲ کیلوگرم و پهپاد انتحاری «صاعقه» با برد ۲۰ کیلومتر و سرجنگی یک کیلوگرم از جمله این پهپادها هستند.

 

همچنین ریز پرنده رزمی «صابر» با قابلیت حمل انواع محموله‌های ضد زره، ضد نفر و ضد استحکامات و برد عملیاتی ۵ کیلومتر نیز در این نمایشگاه رونمایی شد.

 

درمرحله اول رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص )۱۹ نیروی زمینی سپاه نیز جدیدترین پهپاد پرسه‌زن انتحاری این نیرو با نام «رضوان» رونمایی و عملیاتی شده بود که ۲۰ کیلومتر بُرد دارد و مداومت پرواز آن ۲۰ دقیقه است.

 

به‌کارگیری آسان و سریع این نوع پهپادها، قابلیت‌های جدیدی را به یگان‌های واکنش سریع نیروی زمینی برای مقابله با گروهک‌های تروریستی به‌خصوص در جغرافیای پیچیده کوهستانی می‌دهد./ مهر