شناسهٔ خبر: 71434808 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ورود دستگاه قضا برای ایمن سازی ۲ جاده رامشیر به ماهشهر و اهواز

اهواز- ایرنا - دادستان شهرستان رامشیر گفت: دستور قضایی به منظور ایمن‌سازی ۲ مسیر رامشیر به ماهشهر و رامشیر به اهواز به دستگاه‌های متولی صادر شد. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، یار محمد رسالتی‌خواه سه شنبه در نشست بررسی ایمنی راه‌های دسترسی به شهرستان رامشیر با حضور دستگاه‌های متولی بیان کرد: به دلیل افزایش آمار تصادفات منجر به فوت اخیر در محورهای رامشیر، در راستای نظارت بر حقوق عامه مدیران مربوطه در این بخش از سوی دادستانی فراخوانده شدند.

وی گفت: هرگونه اهمال کاری یا ترک فعل، می‌تواند منجر به حادثه‌ای شود که سرنوشت یک فرد یا خانواده‌ای را دگرگون می‌کند.
رسالتی‌خواه ادامه داد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در راستای اجرای مسئولیت‌های اجتماعی، مکلف به همکاری با اداره راه و شهرسازی خوزستان به منظور احداث ۲۲ ابنیه فنی و پل‌های تاسیسات و لوله‌های عبوری از کیلومتر ۱۵ محور مشراگه به سه راهی کوپال شد.

دادستان رامشیر دستورات لازم برای مکلف کردن مسئولان متولی در تکمیل آسفالت و ایمن‌سازی، نصب علائم رانندگی محورهای رامشیر به ماهشهر و رامشیر به اهواز را تا پایان سال جاری صادر کرد.