به گزارش همشهریآنلاین سردار احمد علی فیض اللهی، فرمانده ویژه تیپ صابرین نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آغاز مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: نیروهای ویژه صابرین در این رزمایش موضوع بارریزی را به صورت تخصصی در سطح بسیار بالایی توسط هواپیماها انجام میدهند.
وی ادامه داد: نقش دوم یگان صابرین، موضوع هلی برن خواهد بود. چتربازان نیروهای ویژه صابرین با بالگرد ها به منطقه مورد نظر فرود میآیند. هلی برن با بالگردها برای تقویت منطقه و جلوگیری از پیشروی دشمن از دیگر نقش های نیروهای ویژه صابرین در رزمایش پیامبر اعظم خواهد بود.
فرمانده تیپ ویژه صابرین عنوان کرد: استفاده از ریزپرنده های ویژه و سلاح های مبارزه با این ریزپردازنده ها نیز در اختیار نیروهای صابرین قرار دارد.
وی ادامه داد: نیروهای صابرین در کمترین زمان و با یک حرکت انتحاری واکنش سریع از تهران وارد منطقه عملیاتی شدند. تحرک بالا و برخورداری از امکانات روز از ویژگی مهم نیروهای صابرین است. برخورد این نیروها با دشمن سخت، قاطع و سریع خواهد بود.