به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جواد فرامرزی در گفتوگو با خبرنگاران اظهارکرد: حضور دانشجویان گلستانی در منطقه عملیاتی جنوب در قالب راهیان نور، باعث رشد معنوی و تعالی آنها شده و فرهنگ تربیتی معنوی در بین آنها تبیین میشود.
وی تصریح کرد: نسل جوانی که در زمان دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی نبودند، با حضور خود در مناطق عملیاتی، با فرهنگ و تاریخ کشور، تاریخ دفاع مقدس، فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه جهادی آشنا میشوند.
مسئول بسیج دانشجویی گلستان ابراز کرد:برگزاری یادواره شهدا، مرور زندگینامه و وصیتنامه شهدا و اعزام دانشجویان و جوانان به راهیان نور از جمله برنامههایی است که اثرگذاری عمیقی در تربیت معنوی آنها دارد.
وی با اشاره به سالروز عملیات والفجر ۸ در این ایام، ادامه داد: مرور عملیات والفجر هشت و پیروزی رزمندگان در این عملیات نشان میدهد که، در مواجه با دشمن باید نکات حفاظتی و امنیتی را رعایت کرد و در یک انسجام و همدلی برای مبارزه با دشمن ایستادگی کرد.
فرامرزی گفت: در این عملیات، رزمندگان تمام سختی و مشقت عبور از اروندرود را به جان خریدند تا بتوانند دشمن را از خاک کشورمان بیرون کنند.
وی بیان کرد: پشتیبانی از ولایتفقیه، رعایت حجاب، امربه معروف و نهی از منکر، استفاده صحیح از بیتالمال و احسان به والدین از نکات مهمی است که در وصیتنامه تمام شهدا قید شده است.
گفتنی است؛کاروان راهیان نور از سال ۱۳۷۶ آغاز شدهاست، این حرکت بعد از پایان جنگ ایران و عراق، توسط گروههای مردمی خود جوش متشکل از رزمندگان شکل گرفت که در ایامی خاص نظیر عید نوروز، ایام محرم و ... کاروانهایی را برای بازدید از مناطق جنگی سامان میدادند و محلهایی نظیر یادمانهای فعلی شلمچه، اروند کنار و فتح المبین مورد بازدید این کاروانها قرار میگرفت. این روند تا سال ۱۳۷۶ ادامه پیدا کرد.
در سال ۱۳۷۷ بسیج دانشجویی از ظرفیتهای اردوهای راهیان نور استفاده کرد و اعزام کاروانهای دانشجویی شروع شد، سپس بسیج محلات نیز شروع به اعزام کاروانهای راهیان نور کرد.
روز ۲۰ اسفندماه به مناسبت نخستین حضور مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه ای در راهیان نور "روز ملی راهیان نور" نامگذاری شدهاست.